reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga w ciaży

a myslicie ze w pologu mozna polprzysiady robic? w sensie tak dygac sobie z dzieckiem na rekach w ramach treningu nog? to chyba nie uzywa sie do tego miesni brzucha

reklama
Ja w pologu odpoczywam I chcialabym odespac bo tego snu ciagle mi brakuje I jeszcze nie potrafie sobie odmowic czasem slodkosci ;) ale po biore sie ostro za siebie bo ten brzuch I cellulit mnie przeraza

Mi babcia mówiła że po porodzie najlepiej poleżeć na płasko przynajmniej godz z rękoma położonymi wzdłuż ciała wtedy podobno brzuch ładnie schodzi. Ja tak zrobiłam bo byłam po całkowitej narkozie i mogłam a wręcz musiałam leżeć zanim się odcknełam. Ale taka młoda lekarka kazała położyć mi na brzuchu worek z piaskiem i tak zrobiono. Podobno się uparła i mi powiedziała że będzie mi lepiej. Nikt z moich koleżanek z forum kwietniówek nie słyszał i worku z piaskiem ale może ta kobieta mi w czymś ulżyła albo pomogła nie wiem.

Ja przytylam w ciazy 9 kg. Teraz po tych dniach mniej 6 kg jest. Zresztą obolala jestem. I jak w ciazy nie bylam opuchnieta tak czuje jak puchne. Nie moge palców zgiac u nóg i tak samo. Chyba same cycki mi waza z jedba po 2 kg jak nie wjecej :( . Serio.

wysłane z Tapatalka

Ja przytylam w ciazy 9 kg. Teraz po tych dniach mniej 6 kg jest. Zresztą obolala jestem. I jak w ciazy nie bylam opuchnieta tak czuje jak puchne. Nie moge palców zgiac u nóg i tak samo. Chyba same cycki mi waza z jedba po 2 kg jak nie wjecej :( . Serio.

wysłane z Tapatalka
Mam tak samo. W ciąży nie puchłam a teraz owszem. No i ten nawał pokarmu.

Wlasnie weszłam na wagę zeszło 7kg wiec 8 mam do zrzucenia:-( duuzo! Pozatym mecze sie jak babulka, po schodach mam zadyszke

reklama
Do góry