reklama
Mi babcia mówiła że po porodzie najlepiej poleżeć na płasko przynajmniej godz z rękoma położonymi wzdłuż ciała wtedy podobno brzuch ładnie schodzi. Ja tak zrobiłam bo byłam po całkowitej narkozie i mogłam a wręcz musiałam leżeć zanim się odcknełam. Ale taka młoda lekarka kazała położyć mi na brzuchu worek z piaskiem i tak zrobiono. Podobno się uparła i mi powiedziała że będzie mi lepiej. Nikt z moich koleżanek z forum kwietniówek nie słyszał i worku z piaskiem ale może ta kobieta mi w czymś ulżyła albo pomogła nie wiem.
koronkaa
Fanka BB :)
U mnie 39tydz I 18+
Ale od 2tyh juz Nic Nie przybieram
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale od 2tyh juz Nic Nie przybieram
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przytylam w ciazy 9 kg. Teraz po tych dniach mniej 6 kg jest. Zresztą obolala jestem. I jak w ciazy nie bylam opuchnieta tak czuje jak puchne. Nie moge palców zgiac u nóg i tak samo. Chyba same cycki mi waza z jedba po 2 kg jak nie wjecej . Serio.
wysłane z Tapatalka
wysłane z Tapatalka
A
a_gosc
Gość
Mam tak samo. W ciąży nie puchłam a teraz owszem. No i ten nawał pokarmu.Ja przytylam w ciazy 9 kg. Teraz po tych dniach mniej 6 kg jest. Zresztą obolala jestem. I jak w ciazy nie bylam opuchnieta tak czuje jak puchne. Nie moge palców zgiac u nóg i tak samo. Chyba same cycki mi waza z jedba po 2 kg jak nie wjecej . Serio.
wysłane z Tapatalka
reklama