reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga w ciaży

reklama
byla u mnie kolezanka, ktora poloznictwo studiowala dopytywala co tam jak tam mowie, ze 15kg przytylam i czekam na reakcje a ona, ze super bo to w normie i po 30-40 potrafia tyc i to ciezko zrzucic a tak to nie mam sie co martwic, swietnie sobie radze i pieknie wygladam :D ale mnie pozytywna energia naladowala :)

aha i miala praktyki w szpitalu co bede rodzic i mowila, ze mega atmosfera i podejscie do pacjentek :)

Ja w 34tc 13kg + takazzzeeetegoooo bez takich mi tu proszę :p u nas bez wymiotow cala ciaza wiec od poczatku tylko tyjemy :biggrin2:

reklama
Dziewczyny spokojnie wszystko zgubicie. Ja mam niby wagę 11 kg do przodu ale widzę że nogi mam chudsze że ręce tylko duży brzuch czyli tak jak w 1 ciąży. I co po 1 ciąży miałam w plusie 13kg a nawet nie wiem czy po miesiącu miałam -21kg i ubrania za duże. Ale radość była jak mniejsze kupowałam ubrania o rozmiar. A jak urodziłam to się tak bałam jak na brzuch patrzyłam że taki został. Karmienie mi pomogło bo macica się ładnie obkurczała mam nadzieje że tym razem będzie tak samo. Nie robię sobie nadziei ale trzymam kciuki za to

Do góry