reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciaży

27+0 na plusie 10kg [emoji24]

gin doradzila zebym jadla co 2h odrobine bo nie mozna robic tak ze sniadanie i obiad bo sie wiecej zje kiwalam glowa ze wiem po czym z gadki wyszlo ze zjadlam sniadanie tylko i o 15 gadalam z nia megaglodna z planem wrocic do domu i sie nawpieprzac

reklama
Ja mam w piątek wizytę i ciekawe ile mi wskoczylo... trochę się boję bo wtedy pisałam 5 kg a ostatnio miałam gastro.

ckaiskjoh9smc8po.png

ja ostatnie 6 tyg 6 kg przytylam nie wiem jak ja to zrobilam z reka na sercu wg mnie jem normalnie od czasu do czasu sobie pofolguje ale na boga to straszny wzrost az mi wstyd troche

edit: na dodatek zle policzylam to 12 na plusie juz..

Pepercut ja nie myślę, że to jest jakoś bardzo dużo. Tu akurat jest dużo dziewczyn, które mało przytyly, ale spokojnie. Noe przejmuj się. Ja mam 10 kg na plusie, z synkiem przytyłam 16 kg przez całą ciążę i teraz myślę, że podobnie przytyje. I ogólnie to wszyscy mi mówili, że tego w ogóle nie widać, teraz gorzej wyglądam, bo jak zaszlam z synkiem to ważylam 51 kg, a teraz 57, wiec wtedy jak rodzilam to miałam tyle, ile teraz w 28 tygodniu :-)

no mi tez wszyscy mowia ze dobrze wygladam jak normalna ja tylko z pileczka no ale ja widze roznice..

reklama
Ja tak licze na jakieś 16-18 kg do porodu, może troche mniej. Brzucha mam imponującego ;) ale w inne cześci ciała też trochę sadełka poszło.

Do góry