reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciaży

Ale Ty papercut wyglądasz super! Też muszę strzelić jakąś fotkę i dodać ale przez tą przeprowadzkę nie było czasu [emoji21]

[emoji173]

reklama
Ja 34tc + 2 i 6,4 kg na plusie, obawiam się, bo teraz w ciągu nie całych 2 tygodni utyłam 1,4kg. Tyle, że wszyscy widzą kolosalną różnicę po brzuchu, a podobno nigdzie więcej nie utyłam.

mika nawet jesli to woda i ciezarem dziecka wiec sie nie liczy ;p

azamamew widac wszystko w ciazowy brzuszek idzie nie zbierasz sadelka na karmienie, ciekawe ile ci zejdzie po porodzie i podczas karmienia wlasnie, moze sie maksymalnie wylaszczysz ;) w razie jakby za bardzo mamy nadmiary zrobimy zrzutke, nie martw sie na zapas :*

Ja 14 kg na plusie I Nie moge sie doczekac kiedy po porodzie dojde do siebie I odpale chodakowska:)
Ostatnio bylam w sklepie I jak glupia stalam I patrzylam na dziewczyne taka zgrabna bez brzucha I sobie mysle ale jej fajnie lekka, zgrabna a ja taka gruba slonica...

Ja mam +13 kg, idę równo o kilogram mniej niż w pierwszej ciąży, a w pierwszej skończyłam na +18, więc najgorsze przede mną :p
Wyobraźcie to sobie +18 kg przy 158 cm wzrostu :D

reklama
Do góry