reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Wisieńka to prawie identycznie jak ja. Tez ważę 70kg, czyli +10, tylko w brzuszku mam 108cm:tak:
Wydaję się sobie strasznie grubaśna. W drugiej ciążuy przytyłam 13kg, a w tej cos czuję będzie więcej. Jutro mam wizytę- ciekawe jak duża jest Helenka?

ja w prawie 34 tygodniu 74kg, czyli +13 ;) obwod 96-7cm
waga wyjsciowa 61, wzrost 172

mi niestety poszlo w tyleczek i uda.. oczywiscie obok brzucha i cycoli. pewno przez to ze ja w tych miejscach normalnie chuda jestem ;)

Smile, moj tez, moj tez!!!!

oj tam Wisienka.. drobiazgi..:D

Ostatnia edycja:
anusia mnie też poszło najbardziej w dupkę i uda bo tam normalnie szczupła jestem... Teraz to jak idę w samych majtach to czuję jak mi sie poślady o uda obijają :-D:-D:-D Normalnie wszystko się trzęsie :-D Piersi to zawsze miałam wielkie no i w brzuszek też juz poszło sporo :-)

reklama
Do góry