reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

A co Wy tak wszystkie na minus? :szok:
Ja nie wiem jak Wy to robicie?

Ja dzis 63, czyli rowniusko 3 kg na PLUS :)
Niech dzidzia rosnie!
Ja od zawsze uwielbiam jedzonko i teraz w ciazy mam nieco wiekszy apetyt. Codziennie obowiazkowo 5 posilkow.:-D 1 i 2 sniadanko, obiadek, poobiadek i kolacyjka, a czasem jak sie klade o 22:00- 23:00 to mi tak w brzuchu burczy:tak: ze jeszcze cos musze wciagnac:-p

Do tego przemiana materii juz nie taka.....

reklama
Dziewczyny nie wiem jak Wy to robicie, że chudniecie? :szok: U mnie to nierealne :-D Ja juz mam dobre 6-7kg na plusie ale jakoś zbytnio tego nie widać ...

12.12.12 - 16 tydzień skończony - 68,5kg,
czyli ok. 8,5kg na plusie. Pocieszające, że przez ostatnie 3 tyg. przytyłam tylko 0,5kg, bo byłam pewna, że już będzie ponad 70kg.

12.12.12 - 16 tydzień skończony - 68,5kg,
czyli ok. 8,5kg na plusie. Pocieszające, że przez ostatnie 3 tyg. przytyłam tylko 0,5kg, bo byłam pewna, że już będzie ponad 70kg.

Spokojnie Natis, brzusia Twego widziałam cudny i dorodny :tak: taki okrąglutki ciążowy :tak: trochę tych kg musi w nim siedzieć:tak:
A kg sie nie przejmuj, ja w pierwszej 23 kg przytyłam i spokojnie wróciłam do wagi sprzed.
Mam tylko nadzieję, że tym razem nie przebije mojej maksymalnej wagi.... :szok:

A kg sie nie przejmuj, ja w pierwszej 23 kg przytyłam i spokojnie wróciłam do wagi sprzed.
Mam tylko nadzieję, że tym razem nie przebije mojej maksymalnej wagi.... :szok:

Kochana, ja z Natusią przytyłam 35kg ;-) schudłam szybko i nabrałam lepszej figury niż przed ciążą - tak więc wprawę w tyciu i chudnięciu to już mam hihihi :)
Tylko teraz waga startowa 10kg wyższa :-( no i wiek już nie ten :-)

U mnie znów tyle samo co na początku 46,1 więc 1kg mniej. Jem przez cały dzień, nie wymiotuje, nie mam już mdłości więc albo coś z tymi wagami jest nie tak albo ja już nie wiem

Kochana, ja z Natusią przytyłam 35kg ;-) schudłam szybko i nabrałam lepszej figury niż przed ciążą - tak więc wprawę w tyciu i chudnięciu to już mam hihihi :)
Tylko teraz waga startowa 10kg wyższa :-( no i wiek już nie ten :-)

A ja myslalam ze to Ja bylam rekordzistką :-D

reklama
Do góry