reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
gdzie ten Wax można kupić? bo w żadnej drogerii nie spotkałam tej odżywki
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Łykam skrzyp w tabletkach, włosy dalej mi wypadają w dużej ilości, ale te garści włosów są już chyba nieco mniejsze niż jeszcze miesiąc temu. Zawsze miałam słabe i cienkie włosy, więc zdziwiłabym się, gdyby nagle zupełnie przestały wypadać i się zrobiły grube i gęste Chociaż nie miałabym nic przeciwko takiemu zaskoczeniu ;-)
w aptecegdzie ten Wax można kupić? bo w żadnej drogerii nie spotkałam tej odżywki
Kasiula1982
reklama
mama kubulki
odżywki wax są b. skuteczne, można je dostać prawie w każdej aptece, zasadniczo sa 2 rodzaje: do włosów ciemnych i jasnych, a teraz jeszcze jakies inne rodzaje wprowadzili, które róznią sie głównie pachnacymi dodatkami,
odzywki sa polecane nawet osobom po chemioterapii
najlepiej działaja w cieple, wiec mozna owinac głowe recznikiem i uzyc suszarki albo nałozyc odzywke i chodzic w czapce
bylam bardzo zadowolona uzywajac tej odzywki, musze znów ją kupić moze cos podziala na te moje włosy, inaczej bede niedługo łysolem
odzywki sa polecane nawet osobom po chemioterapii
najlepiej działaja w cieple, wiec mozna owinac głowe recznikiem i uzyc suszarki albo nałozyc odzywke i chodzic w czapce
bylam bardzo zadowolona uzywajac tej odzywki, musze znów ją kupić moze cos podziala na te moje włosy, inaczej bede niedługo łysolem
Podziel się: