reklama
rysia85
matka wariatka:)
Sarisko jakbyś chciała to ja też tak na poważnie pytam się ile u Ciebie kosztowała by taka narzuta-tylko że u mnie musiała by być 160x200 (czyli jak na "normalne" łóżko) z przewagą koloru niebieskiego i zielonego (czyli taka bardziej chłopięca dla mojego małego męźczyzny).Jakbyś znalazła czas,a mnie by było na Ciebie "stać" to naprawdę pisze się na taki zakup
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ja pierniczę sariska!!!!!!!!!!! przez ciebie ambicja mi choruje(notabene wzięłam się za szydełko;-)) i TAAAAKKKK!!! na poważnie:-)wyceniaj spokojnie gdyż albowiem chcę u młodej mały remont zrobić i pewnie kolorki jej pozmieniam ale ale jakby się tak zastanowić to ja bym chciała chyba i tak różowe (ale takie spokojne różowe a nie diody dody) z niebieskimiczekam na mejla:-):***
margerrita
potrzebuje jakiegos natchnienia kreatywnosci,
zblizaja sie swieta a nasze maluchy sa juz na tyle duze, ze mozna cos wspolnie z nimi porobic, pierniczki, lancuszki choinkowe etc. macie jakies fajne pomysly ktorymi mozecie sie podzielic
zblizaja sie swieta a nasze maluchy sa juz na tyle duze, ze mozna cos wspolnie z nimi porobic, pierniczki, lancuszki choinkowe etc. macie jakies fajne pomysly ktorymi mozecie sie podzielic
JOLI77
MARGERRITA- ja co roku piekę pierniczki.Cały czas robiłam to ze starszą ale w tym roku dołączy do nas Gabi.Wiesz samo pieczenie to pikuś ale dekorowanie to dopiero radocha
Margeritko na kulinarnym Dobroncka wkleiła przepis na pierniczki :-)....pychotka ja w tym roku też mam zamiar robić.
A przez weekend uszyłam jeszcze do pokoju dziewczynek i pod drzwi balkonowe ot tak, żeby mieć pewność, że cieplutko będzie :-). I jeden dla mamy ;-)
A przez weekend uszyłam jeszcze do pokoju dziewczynek i pod drzwi balkonowe ot tak, żeby mieć pewność, że cieplutko będzie :-). I jeden dla mamy ;-)
Ostatnia edycja:
JOLI77
reklama
Podziel się: