reklama
Sarisko, cudne te Twoje rzeczy...
Na głównym nnapisalaś, że chciałabys coś swojego robic....A nie zastanawiałąś się nad np.stronką w necie- taka Twoja galeria, gdzie możnaby składac zamówienia.Równiez na sesje zdjęciowe.
Ty masz sie czym pochwalic, wyjść do ludzi.a założenie stronki w niczym ci nie przeszkadza, do niczego nie zobowiązuje.
Na głównym nnapisalaś, że chciałabys coś swojego robic....A nie zastanawiałąś się nad np.stronką w necie- taka Twoja galeria, gdzie możnaby składac zamówienia.Równiez na sesje zdjęciowe.
Ty masz sie czym pochwalic, wyjść do ludzi.a założenie stronki w niczym ci nie przeszkadza, do niczego nie zobowiązuje.
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Sarisa wow, świetny pomysł a odnośnie tych rzeczy to jak najbardziej nadaje się za odpłatnością. Szczerze kolorystyka dowolna, najwięcej rzeczy mamy w różu, fiolecie, popieli, żółci i w zieleni więc jak któryś z tych kolorów masz dostępne zamawiam :-) I Happy ma rację, zresztą już Ci kiedyś mówiłam że własny biznes otworzyć powinnaś :-)
Ostatnia edycja:
makuc
Fanka BB :)
SARISKA ja już Ci kiedyś pisałam - FB, własne www, blog, aukcje na allegro (rzeczy robione na zamówienie) - DZIAŁAJ! bo to co robisz urzeka i jestem pewna, że mogłabyś na tym spokojnie dorobić.
a ja niebawem wiadomość Ci szrajbnę - tylko uprzedzam będziesz musiała swą pracę wycenić i podać mi kwotę! o!
a ja niebawem wiadomość Ci szrajbnę - tylko uprzedzam będziesz musiała swą pracę wycenić i podać mi kwotę! o!
renata borysek
Sariska podsyłam na podpatrzenie wzorów
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze takie coś wczoraj w dd tvn pokazywali
http://romaszop.blogspot.com/search/label/lalki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze takie coś wczoraj w dd tvn pokazywali
http://romaszop.blogspot.com/search/label/lalki
Ostatnia edycja:
Renatko dziękuję :-)
Noż właśnie podziwiam lalki i dosłownie padłam. Noż przecudne są. Podziwiam i nadzwić się nie mogę i to do tego ręcznie malowane.
To ja moje rzeczy mogę sobie do szafy schować a nie pokazywać :-(...
A tutaj wklejam bodziaki, bo wklaiłam na główny, ale nie tam ich miejsce ;-)
Ps. Renatko myslę o Tobie, a zapominam napisać eska :-(. Jak Ty się czujesz? Jak brzusio?
Noż właśnie podziwiam lalki i dosłownie padłam. Noż przecudne są. Podziwiam i nadzwić się nie mogę i to do tego ręcznie malowane.
To ja moje rzeczy mogę sobie do szafy schować a nie pokazywać :-(...
A tutaj wklejam bodziaki, bo wklaiłam na główny, ale nie tam ich miejsce ;-)
Ps. Renatko myslę o Tobie, a zapominam napisać eska :-(. Jak Ty się czujesz? Jak brzusio?
Załączniki
JOLI77
SARISKA- ślicznie te bodziaki przerobiłaś :-)
reklama
Podziel się: