reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
Nowy pomysł na ozdobienie zwykłej koszulki ;-)

Załączniki

• DSCN0009.jpg
    DSCN0009.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 60
Sarisko, cudne te Twoje rzeczy...
Na głównym nnapisalaś, że chciałabys coś swojego robic....A nie zastanawiałąś się nad np.stronką w necie- taka Twoja galeria, gdzie możnaby składac zamówienia.Równiez na sesje zdjęciowe.
Ty masz sie czym pochwalic, wyjść do ludzi.a założenie stronki w niczym ci nie przeszkadza, do niczego nie zobowiązuje.

Ostatnia edycja:
Sarisa wow, świetny pomysł a odnośnie tych rzeczy to jak najbardziej nadaje się za odpłatnością. Szczerze kolorystyka dowolna, najwięcej rzeczy mamy w różu, fiolecie, popieli, żółci i w zieleni więc jak któryś z tych kolorów masz dostępne zamawiam :-) I Happy ma rację, zresztą już Ci kiedyś mówiłam że własny biznes otworzyć powinnaś :-)

Ostatnia edycja:
SARISKA ja już Ci kiedyś pisałam - FB, własne www, blog, aukcje na allegro (rzeczy robione na zamówienie) - DZIAŁAJ! bo to co robisz urzeka i jestem pewna, że mogłabyś na tym spokojnie dorobić.
a ja niebawem wiadomość Ci szrajbnę - tylko uprzedzam będziesz musiała swą pracę wycenić i podać mi kwotę! o!

Renatko dziękuję :-)
Noż właśnie podziwiam lalki i dosłownie padłam. Noż przecudne są. Podziwiam i nadzwić się nie mogę i to do tego ręcznie malowane.
To ja moje rzeczy mogę sobie do szafy schować a nie pokazywać :-(...

A tutaj wklejam bodziaki, bo wklaiłam na główny, ale nie tam ich miejsce ;-)

Ps. Renatko myslę o Tobie, a zapominam napisać eska :-(. Jak Ty się czujesz? Jak brzusio?

Załączniki

• 2012-10-30 06.52.121.jpg
    2012-10-30 06.52.121.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry