reklama
ikaa29
Fanka BB :)
sariska jak ja ci zazdraszczam talentu nie w tej kolejce stałam co trzeba ;-)
mamaagusi fajniutki ten fartuszek.
mamaagusi fajniutki ten fartuszek.
Ostatnia edycja:
Halo usprawiedliwiam moją nieobecność przez ten tydzień ;-). Ochraniacz dostaliśmy :-) Dorisek :* ( i dodatkowo jest pościel), a ja doszyłam falbanke ;-) i całą resztę ;-). Jeszcze kilka rzeczy muszę skonczyć, ale przymusowy odpoczynek, bo ostatnia igła w maszynie się popsuła ;-)
Mamgusi śliczny ten fartuszek Twoja mamcia uszyła :-).
Mamgusi śliczny ten fartuszek Twoja mamcia uszyła :-).
Załączniki
Kromcia przez tą Polę chciałam zmienić imie ;-)....A tak na poważnie to Pole wymyślił M. jak Zuu miała na świat przyjść, ale że ja wymyśliłam sobie Zuzke i jak tylko się dowiedziałam że różowe to od razu Polcie zaproponowałam i M. się zgodził.
Mamaagusi- fartuszek cudny, Agusia na pewno zachwycona , co?:-).
Sariska- śliczne...A moze i dobrze, ze ta igła ci poszła;-), odpoczniesz troszeczkę;-).
A ze polskiej tv daaawno nie oglądałam (zadnej zresztą, bo duńska na razie do mnie nie przemawia;-)), to nie wiem, co za Pola. Czyzby dziecko Beatki tak dostało na imie?"Przepis na życie" akurat lubiłam oglądać, choc tez bardziej "jak sie trafilo",nie regularnie.
Sariska- śliczne...A moze i dobrze, ze ta igła ci poszła;-), odpoczniesz troszeczkę;-).
A ze polskiej tv daaawno nie oglądałam (zadnej zresztą, bo duńska na razie do mnie nie przemawia;-)), to nie wiem, co za Pola. Czyzby dziecko Beatki tak dostało na imie?"Przepis na życie" akurat lubiłam oglądać, choc tez bardziej "jak sie trafilo",nie regularnie.
reklama
Podziel się: