reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Mamaagusi to ja moze mojej też podsunę taką myśl, żeby Oliwii uszyła :-)
Też uwielbia ze mną w kuchni urzędować, tyle że bardziej w szafkach.

reklama
makuc a moja mama to talent do szycia, wyszywania, szydełkowania itp a ja ani talentu ani chęci

Mamaagusi uroczy jest, twoja mama to takie powinna na zamówienie szyć, ja mam dla Oli taki mały, ale biały znalazłam, a takiego nie widziałam ładnego nigdzie.

Halo usprawiedliwiam moją nieobecność przez ten tydzień ;-). Ochraniacz dostaliśmy :-) Dorisek :* ( i dodatkowo jest pościel), a ja doszyłam falbanke ;-) i całą resztę ;-). Jeszcze kilka rzeczy muszę skonczyć, ale przymusowy odpoczynek, bo ostatnia igła w maszynie się popsuła ;-)

Mamgusi śliczny ten fartuszek Twoja mamcia uszyła :-).

Załączniki

• DSCN9936.jpg
    DSCN9936.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN9939.jpg
    DSCN9939.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCN9945.jpg
    DSCN9945.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN9933.jpg
    DSCN9933.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 66
Sarisa widzę, że jesteś perfekcjonistka i zazdroszczę tego ładu i czystości. Pięknie dekoracje i już wszyscy czekają na Polcię. A to imię to tak po serialu Przepis na Życię :-)

Kromcia przez tą Polę chciałam zmienić imie ;-)....A tak na poważnie to Pole wymyślił M. jak Zuu miała na świat przyjść, ale że ja wymyśliłam sobie Zuzke i jak tylko się dowiedziałam że różowe to od razu Polcie zaproponowałam i M. się zgodził.

Mamaagusi- fartuszek cudny, Agusia na pewno zachwycona , co?:-):tak:.

Sariska- śliczne...A moze i dobrze, ze ta igła ci poszła;-), odpoczniesz troszeczkę;-):-D.
A ze polskiej tv daaawno nie oglądałam (zadnej zresztą, bo duńska na razie do mnie nie przemawia:-p;-)), to nie wiem, co za Pola:confused:. Czyzby dziecko Beatki tak dostało na imie?"Przepis na życie" akurat lubiłam oglądać, choc tez bardziej "jak sie trafilo",nie regularnie.

reklama
SARISKA wiem się się powtarzam ale to co robisz jest cudne! i KROMA ma rację - od razu widać, że jesteś perfekcjonistką :-)

Do góry