reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

SARISKU to jest przepiękne. Zastanawiałaś się może nad robieniem takich rzeczy na zamówienie? Albo nad wystawianiem ich na allegro? Jestem pewna, że chętnych by nie brakowało. Zresztą jakby była taka możliwość to sama bym chętnie coś takiego sobie zamówiła! :-)

reklama
narzutka z prawej i lewej strony ;-) oj zeszło z nią zeszło, ale się udało. I pieluszki dla malutkiej

Załączniki

• DSCN9927.jpg
    DSCN9927.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCN9928.jpg
    DSCN9928.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCN9931.jpg
    DSCN9931.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 45
a oto łóżeczko ...M sam je zrobił :-). A ja uszyłam do tego pościel. Jedyny minus Zuu chciała się w nim kłaść ;-)

Załączniki

• SAM_0846.jpg
    SAM_0846.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 62
A to łóżeczko jeszcze będzie kończone, nie wypadnie, bo ja mam takie wiercipięty, że był albo tyłem wyfrunęły albo bokiem, ale pościel śliczna, urocza.

Sarisa ja nie kumata i teraz widzę, że dla lali a nie dla Zuzu :-)

reklama
Do góry