reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

mamaagusi,ja wiem,że nie dlatego:tak::***.Ale i tak wstyd,że nie moge się ogarnąć...No,to czekam na wiad. od Ciebie:***- tu czy na mailu:*:)
Dzięki,ze moja "awantura" poskutkowała;-):-D

reklama
mamaagusi zamiast posyłać w sekrecie to wstaw może znowu misia? widzisz jakie zainteresowanie, mogłabyś grosik za każde looknięcie pobierać :-p :-)

reklama
mamaagusi, a ja widziałam jak wstawiłaś ale oglądałam w pracy i nie bardzo mogłam wtedy coś napisać, więc pisze teraz :-p Podzielam zdanie dziewczyn że miś był super i przede wszystkim własnoręcznie zrobiony, to ma zupełnie inny wymiar niż taki misio co wstawiłaś do kupienia z allegro ... tamte są wszystkie takie same, a twój wyjątkowy :tak::-)

Do góry