reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Twórczość to 95% ciężkiej pracy a tylko 5% talentu więc jak dla mnie Mamaagusi "kurczaczek" wyszedł Ci naprawdę świetnie:-)

reklama
a ja chcę zobaczyć kurczaka który ma uszy!!!!!!!!!!! :-pmamaagusi, dla mnie to jest pierwszej klasy piesek!!!!!!!!!!!!! zajebiaszczy jest!!!!!!!!!!! i serio piszę, że jak znajdziesz chwilę na stworzenie następnego to ja się zgłaszam jako nabywca (tylko ceną nie zastrzel;-)), seriooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

heh dziekuje wam za wyrozumiałość;-) ida nie no wiesz, ja bym ci zrobiła za taką cenę jak Amelce kołnierzyk ;-)ale niestety to jest mega niedopracowane, wiesz ja to w 1 dzień właściwie zrobiłam i nie potrafię zrobić tego estetycznie i w ogóle żeby można było komuś dać:zawstydzona/y:

mamaagusi i widzisz? i Ty sie chłopem sugerowałaś? co jak co ale oni ledwo odróżniają pomidora od papryki :-p

śliczny misio, bardzo mi sie podoba i świetnie że ma takie praktyczne zastosowanie :-) zdolna babeczka z Ciebie :tak: ja co najwyżej bym guzika przyszyła :-p

mamaagusi mi się bardzo podoba, naprawdę!!! I cieszę się, że nie usunęłaś o północy :-)

mamaagusi- ufff!!!:-)Zdążyłam zobaczyć misia-jak dla mnie- cuuudny,bez żadnego słodzenia.Wiesz,jak kiedyś wchodziłam na różne stronki z zabawkami ręcznie robionymi- kobitki robią i sprzedają.I wiesz co?Twój misio nie ustępuje im ani na jotę:-):tak:!!!Jak mi nie wierzysz,sama sobie poszukaj i popatrz,zobaczysz,że naprawdę nie masz powodu do jakichś kompleksów:-).A pomysł w ogóle super,w sensie "użytkowym":tak:.
No i jeszcze jedno,najważniejsze- takie własnoręcznie zrobione zabawki to jest COŚ.Żadna kupiona w sklepie im nie dorówna.
A tak w ogóle,to...pamiętam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Tylko czekam,aż Amelka da coś zrobić...

reklama
ida ale będąc szczerym tna naprawdę niedrogie są takie pluszaki do kupienia i milion razy ładniejsze o proszę MIŚ edukacyjny INTERAKTYWNY do NAUKI ubierania (2051161181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nat nie usunęłam o północy bo mi się przypomniała awantura beti ostatnio, że zdjęcia są jak ona już śpi i życzy sobie żeby zostały choć do rana
beti ja naprawdę nie dlatego o tym kołnierzyku... już chyba milion razy mówiłam, że nie musisz. zresztą ewentualnie mam dla ciebie inny układ może? odezwe się już prywatnie bo ja wiem, że ty zajęta jesteś i z czasem kiepsko:*

Do góry