reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Twórczość to 95% ciężkiej pracy a tylko 5% talentu więc jak dla mnie Mamaagusi "kurczaczek" wyszedł Ci naprawdę świetnie:-)

reklama
a ja chcę zobaczyć kurczaka który ma uszy!!!!!!!!!!! :-pmamaagusi, dla mnie to jest pierwszej klasy piesek!!!!!!!!!!!!! zajebiaszczy jest!!!!!!!!!!! i serio piszę, że jak znajdziesz chwilę na stworzenie następnego to ja się zgłaszam jako nabywca (tylko ceną nie zastrzel;-)), seriooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

heh dziekuje wam za wyrozumiałość;-) ida nie no wiesz, ja bym ci zrobiła za taką cenę jak Amelce kołnierzyk ;-)ale niestety to jest mega niedopracowane, wiesz ja to w 1 dzień właściwie zrobiłam i nie potrafię zrobić tego estetycznie i w ogóle żeby można było komuś dać:zawstydzona/y:

mamaagusi i widzisz? i Ty sie chłopem sugerowałaś? co jak co ale oni ledwo odróżniają pomidora od papryki :-p

śliczny misio, bardzo mi sie podoba i świetnie że ma takie praktyczne zastosowanie :-) zdolna babeczka z Ciebie :tak: ja co najwyżej bym guzika przyszyła :-p

mamaagusi mi się bardzo podoba, naprawdę!!! I cieszę się, że nie usunęłaś o północy :-)

mamaagusi- ufff!!!:-)Zdążyłam zobaczyć misia-jak dla mnie- cuuudny,bez żadnego słodzenia.Wiesz,jak kiedyś wchodziłam na różne stronki z zabawkami ręcznie robionymi- kobitki robią i sprzedają.I wiesz co?Twój misio nie ustępuje im ani na jotę:-):tak:!!!Jak mi nie wierzysz,sama sobie poszukaj i popatrz,zobaczysz,że naprawdę nie masz powodu do jakichś kompleksów:-).A pomysł w ogóle super,w sensie "użytkowym":tak:.
No i jeszcze jedno,najważniejsze- takie własnoręcznie zrobione zabawki to jest COŚ.Żadna kupiona w sklepie im nie dorówna.
A tak w ogóle,to...pamiętam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Tylko czekam,aż Amelka da coś zrobić...

reklama
ida ale będąc szczerym tna naprawdę niedrogie są takie pluszaki do kupienia i milion razy ładniejsze o proszę MIŚ edukacyjny INTERAKTYWNY do NAUKI ubierania (2051161181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nat nie usunęłam o północy bo mi się przypomniała awantura beti ostatnio, że zdjęcia są jak ona już śpi i życzy sobie żeby zostały choć do rana
beti ja naprawdę nie dlatego o tym kołnierzyku... już chyba milion razy mówiłam, że nie musisz. zresztą ewentualnie mam dla ciebie inny układ może? odezwe się już prywatnie bo ja wiem, że ty zajęta jesteś i z czasem kiepsko:*

Do góry