reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Happy wszystko jest z papieru ;-). A potem polakierowane można na różne kolory, ja akurat zrobiłam biały matowy, choć M. mówił, żebym zrginał zostawiła ;-)

reklama
Happy u mnie elegancko nie będzie ;-) tylko i wyłącznie hmm jak by to napisać "swojsko " i właśnie te surowe paszą jak nic innego ;-),ale wymyśliłam sobie białe

sarisa, cuda cudeńka :-) jestem pod ogromnym wrażeniem bo ja to wszystko kupuje, nawet nie przyszłoby mi do głowy że takie rzeczy można samemu zrobić :sorry2:

sarisa- pomysłowa z ciebie babka, a takie koszyczki to widziałam jak robią z reklamówek w Afryce, nic się u ciebie nie zmarnuje :-)

reklama
Do góry