reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Elusia oglądając Twoje cudo uświadomiłam sobie że czas leci jak szalony i taki album to naprawdę wspaniała pamiątka dla całej Waszej rodzinki:-)aaa i korzystając z okazji chciałabym złożyć Natalce najlepiejsze życzonka z okazji jej wczorajszego święta:-)

reklama
Chciałam się pochwalić i wytlumaczyć między innymi dlaczego ostatnio nie miałam czasu na BB
;-)

po pierwsze przerabiałam krzesełko, który będzie służył za szafeczkę nocną po lampkę, którą również przerobiłam, a no może tylko wyszyłam abażur. Zdjęcie lampki troszkę niewyraźne, bo robiłam powiększenie :-(...... A i na koniec koszyczki z papieru i podkładki pod talerz...........tu bedzie w wersji niedokończonej, a jutro postaram sie wkleić ich efekt końcowy :-)

Załączniki

• DSCN0107.jpg
    DSCN0107.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 62
  • 2011-10-16 12.15.40.jpg
    2011-10-16 12.15.40.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_0532.jpg
    SAM_0532.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 64
  • SAM_0281.jpg
    SAM_0281.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 54
  • SAM_0291.jpg
    SAM_0291.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 49
  • SAM_0619.jpg
    SAM_0619.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Sarisko- wszystkie przedmioty przepiękne:tak:.rozumiem,że koszyczek i mata jeszcze zmienią wygląd?Jakieś lakierowanie czy coś?A konstrukcję koszyczka z czego robiłaś?Też z tego samego papieru,czy czegoś sztywniejszego?
wiesz co?Twoje mieszkanko to do zwiedzania powinno być,z tymi wszystkimi rzeczami,które do niego robisz;-):tak:.

reklama
Do góry