reklama
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Zobacz media 717907 Moje malusie z wczorajszego Usg
kochana musisz zmienic prywatnosc tego zdjecia bo my nie widzimy pewnie tylko Ty sama widzisz...
Anjouek
u mnie na pierwszym USG dzidzia byla dwa dni mlodsza niz termin ostatniej @ ;P a dzis z kolei dwa dni starsza..Milkchocolate ja po cichutku liczę że moje małe nadrabia i na usg już będzie się wszystko zgadzało z ostatnią miesiączka.
Kwitnącybez
Fanka BB :)
kochana musisz zmienic prywatnosc tego zdjecia bo my nie widzimy pewnie tylko Ty sama widzisz...
Dziękuję Ci bardzo ....zaraz postaram się zmienić. Ja tu jestem początkująca i sama jeszcze szukam gdzie i co Pozdrowienia
Anjouek
Dziękuję Ci bardzo ....zaraz postaram się zmienić. Ja tu jestem początkująca i sama jeszcze szukam gdzie i co Pozdrowienia
nie ma za co ;* teraz juz widac super niunio
eh ja na nastepne tez sie chyba wybiore w 3d/4d zaluje,ze teraz takiego nie zrobilam bo dzidzia sie tak fajnie ruszała to musi byc super widok bo wszystko wyglada tak bardziej rzeczywiscie
Kwitnącybez
Ale super zdjęcie
Tyle widać ale śliczności
Pierwszy raz miałam robione usg na takim sprzęcie i powiem szczerze ,że jestem pod wrażeniem i najchętniej znowu bym pojechała żeby tylko pooglądać moją dzidzię Wrażenia super Relacja na żywo z brzuszka .....
santinia
Zobacz media 717907 Moje malusie z wczorajszego Usg
Super zdjęcie Ja miałam w poprzedniej ciąży połówkowe w 4d i teraz też się zastanawiam
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kwitnącybez
nie ma za co ;* teraz juz widac super niunio
eh ja na nastepne tez sie chyba wybiore w 3d/4d zaluje,ze teraz takiego nie zrobilam bo dzidzia sie tak fajnie ruszała to musi byc super widok bo wszystko wyglada tak bardziej rzeczywiscie
Zgadza się widoki nieziemskie ...u mnie lekarka sama zaproponowała że podejrzymy na 4 d. Oczywiście za dopłatą ale nie żałuję bo to wzruszające strasznie i nagle wszystko staje się takie realistyczne. Że ta dzidzia tam sobie mieszka ,rośnie , fika nóżkami i rączkami i ssie paluszki a przecież to jeszcze takie maleństwo Jeżeli będziesz miała możliwość to szczerze polecam podejrzenie na 3d lub 4d .....i zdjęcie to również świetna pamiątka...