Udało się, właśnie leży koło mnie mój 2 miesięczny synUdało się? W którym CS?![]()
reklama
Ja dostałam okres po 6 tyg od łyżeczkowania, 1 cykl odpuściliśmy i w 2 zaszłam w ciążę i szczęśliwie urodziłam w grudniu. Łyżeczkowanie miałam na koniec stycznia zeszłego roku a w kwietniu zaszłam w ciążęDopytuję, nie dlatego, że jestem nieuprzejma, tylko ja otrzymałam zalecenie 3 miesiące i szukam gdzieś informacji o czasookresie powstrzymywania się przed kolejnymi staraniami. To chyba taki czas "urzędowy", zastanawiam się nad staraniami po 2 @.
Miód na moje serce!Ja dostałam okres po 6 tyg od łyżeczkowania, 1 cykl odpuściliśmy i w 2 zaszłam w ciążę i szczęśliwie urodziłam w grudniu. Łyżeczkowanie miałam na koniec stycznia zeszłego roku a w kwietniu zaszłam w ciążę

Ja dostałam @ 4 tyg. po zabiegu, jak w zegarku przyszła.
Ostatnia edycja:
Lekarz powiedział że w teorii 3 msc ale żeby nie unikać zbliżeń i prób. 1 cykl w sumie pominęliśmy bo termin wychodził na grudzień a woleliśmy styczeń (suma sumarum i tak wyszedł grudzieńMiód na moje serce!A lekarz jaki czas przerwy zalecał?

LiliankaKornelka
Fanka BB :)
ja za to 29 sierpnia 2022 miałam łyżeczkowanie, pierwszy okres dostalam na początku października, kolejny w listopadzie i po tym zaszłamMiód na moje serce!A lekarz jaki czas przerwy zalecał?

Dziękuję za podzielenie się Twoją historią, daje mi dużo nadziei na lepsze jutroja za to 29 sierpnia 2022 miałam łyżeczkowanie, pierwszy okres dostalam na początku października, kolejny w listopadzie i po tym zaszłamteż miałam 3 cykle poczekać ale powiedzmy że była to „wpadka” - zaszłam o jeden cykl za wcześnie
stresowałam się czy wszystko będzie dobrze - i bylo, ciąża książkowa. Teraz 29 sierpnia będziemy mieć 2 latka
![]()

Podziel się: