Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo jakieś małolaty, albo patola, kto inny bierze narkotyki….w ciąży…… 14 tydzień… 4 miesiąc.xD w nicku także nie wierze, że to nie fejk
Niestety, ale dużo kobiet jest co bierze narkotyki, pije alkohol lub pali papierosy ..albo jakieś małolaty, albo patola, kto inny bierze narkotyki….w ciąży…… 14 tydzień… 4 miesiąc.
nie uważam tych osób za mądre, dla mnie to patologia. Mówiąc o ciężarnych, które świadomie to robią.Niestety, ale dużo kobiet jest co bierze narkotyki, pije alkohol lub pali papierosy ..
Też tak uważam, ale wychodzić z założenia, że każda kobieta w ciąży odpuszcza narkotyki i inne to głupotanie uważam tych osób za mądre, dla mnie to patologia. Mówiąc o ciężarnych, które świadomie to robią.
nie wychodze z takiego założenia, bo wiem ze jest na świecie patola. Dlatego napisałam, że świadomie cpajace to patola. Jak widzę ze szlugiem ciężarna, jest dla mnie głęboką patologią.Też tak uważam, ale wychodzić z założenia, że każda kobieta w ciąży odpuszcza narkotyki i inne to głupota
Niestety niektóre kobiety nie myślą o maluszkach