reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Najzdrowszy smoczek dla dwumiesięcznego niemowlęcia

reklama
U nas od małego był z Lovi. Dobrze się przyjął.
Ale wiem ze słyszenia od niektórych mam, że nie wszystkie smoczki mogą pasować dziecku i potem jest szukanie i szukanie, który by pasował.

Ja np ze smoczka w ogóle nie korzystałam bo się smoczkami dławiłam - ja wiem że 40lat temu wybór był kosmicznie inny niż obecnie 😄 ale rodzina stawała na głowie i sprowadzali smoczki przez znajomych czy dalszych członków rodziny z Niemiec, Czech a nawet z Francji. Żaden mi nie pasował. To już tak poza tematem .

Moim dzieciom też żaden nie pasował i oboje bezsmoczkowi.

A wy do tej pory używaliście jakiegoś smoczka? Czy dopiero zamierzasz wprowadzić?

Moim dzieciom też żaden nie pasował i oboje bezsmoczkowi.

A wy do tej pory używaliście jakiegoś smoczka? Czy dopiero zamierzasz wprowadzić?
Moja córeczka też jest bezsmoczkowa za tydzień będzie miała 2 miesiące
Pytam o smoczek żeby jakiś mieć jakby była potrzeba

Ja tez bym juz nie wprowadzala. Starsza smoka nie miala i git byl. A mloda 2 lata i kombinuje, jak tu sie pozbyc go bez dramatow.

reklama
Do góry