reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

reklama
Ja zakupy dla dziecka robię w Akpolu ( www.akpolbaby.pl ). Nie lubię szukac po wszystkich sklepach i zastanawiac sie, co jeszcze potrzebuje. A tak to zamowie - wszystko razem mi przyjdzie i z glowy :)
Ewentualnie jak czegos mi akurat brakuje, to kupuje po rpostu robiac swoje zakupy w jakichs marketach, ale t raczej drobiazgi, bo wybór tam jest maly.

Ostatnia edycja:
Popieram. W Magdalence naprawdę można zrobić dobre zakupy. Byłam tam wczoraj z mężem po praz pierwszy i zapewne niedługo wrócę znowu. Blisko Krakowa, mnogość produktów, super. Fajnie, że coś takiego powstało. Polecam świetne wózki !

Dziewczyny przestrzegam przed zakupami w sklepie www.xkids.pl...Sklep prowadzi Pan Michał Babiarski i to jest oszustwo...28.06 zamówiłam w tym sklepie meble dla dziecka: łóżeczko+komodę+przewijak...dzisiaj mamy 18.07 a Pan Michał nie odbiera telefonów,nie odpisuje na maile,przesyłki oczywiście nie ma i śladu po pieniądzach też nie...a koszt wszystkiego to 800zł...
Poprostu dałam się zrobić oszustowi jak nic...mam 3 tygodnie do porodu,mebli ,nie ma,kasy też nie a ten Pan juz nawet odrzuca połączenia ode mnie...Pewnie wiecie ile kosztuje wyprawka dla dziecka,800zł piechota nie chodzi...Jestem załamana i tak naprawdę jak się dziecko urodzi przed 30.07 to nie mam małej gdzie połozyć (chyba tylko w wózku)
Jakim podłym człowiekiem trzeba być to mi się w głowie nie mieści...

I niech Was nie skuszą niskie ceny; Sklep XKids - Artykuły dziecięce, meble dla dzieci, w

Ostatnia edycja:
dlatego ja nie wyobrażam sobie zakupów tym bardziej takich poważnych przez internet, pójsc do sklepu i zobaczyć! poogladać, dotknąć...

a co do profili facebookowych, też mam sporo polubionych i polecam to, bo czasem są fajne konkursy, i na bieżąco z promocjami!

Dziewczyny w sierpniu robie chrzciny i mam w zwiazku z tym pytanie:-)Moze polecicie jakies sklepy z ubrankami na chrzciny?interesuje mnie duzy wybór ciuszków dla chłopca warszawa i okolice

Ratina - na twoim miejscu bym walczyla o kase i zgłosila to na Policje!!!

Ostatnia edycja:
Sklep z artykułami dla dzieci jest świetny. Mają bogaty wybór ciekawych produktów, a jest ich nie mało. Poza tym płatność i wysyłka przebiega bardzo sprawnie. Co do allegro, to są dobrzy i źli sprzedawcy, o tym wiadomo nie od dzisiaj. Allegro to tylko platforma przekazana do użytku sklepom. Radzę sprawdzać opinie o sprzedawcach i wszystkie wskaźniki, które się tam znajdują...

RatinaZ już dawno powinnaś być z tym w sądzie. Tak czasem bywa z zakupami przez internet, a sklepy stacjonarne wcale nie są droższe, ceny można tez negocjować i jestem pewien, że w sklepach stacjonarnych można spokojnie uzyskać ceny zbliżone do tych internetowych i przy okazji ma się pewność co się kupuję;)

reklama
Dziewczyny w sierpniu robie chrzciny i mam w zwiazku z tym pytanie:-)Moze polecicie jakies sklepy z ubrankami na chrzciny?interesuje mnie duzy wybór ciuszków dla chłopca warszawa i okolice
Na bemowie w carrefourze na górze jest fajny sklepik z takimi ciuszkami, typowo na chrzest, poza tym w toysie można kupic jakis fajny zestaw, raczej nie typowy a chrzest, ale granatowy strój ala marynarz cos takiego:) i raczej skupiłabym się na szukaniu czegoś takiego, żeby się jeszcze przydało;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry