reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najgorszy ginekolog

Współczuję Ci Renifer, może ja poprostu miałam wiecej szczęścia w tych kontaktach.
Znam dr. Wasiewskiego, bardzo mi pomógł, przy mojej drugiej obumarłej ciąży, jest świetnym specjalistą, ciepłym człowiekiem, lekarzem z sercem na dłoni.
Trzymaj się ciepło

reklama
Moim najlepszym też jest dr.Wasilewski :-)

prowadzi moja 3 ciąże i jestem nim zachwycona tak samo jak przy pierwszej :-))

witajcie czy mogłybyscie mi podac namiary na rejstracje w szpitalu 2 do dr.Skórczewskiego bo chciala bym sie do niego wybrać państwowo z góry dziekuje

info ze strony szpitala miejskiego :

Poradnia Ginekologiczno-Położnicza
Poradnia mieści się na parterze w głównym budynku szpitala. Pacjentki przyjmowane są bez skierowania. Zgłaszając się do poradni należy mieć przy sobie dowód osobisty oraz dokument potwierdzający prawo do bezpłatnych świadczeń zdrowotnych. Telefon do Poradni: (052 37-09-333). Poradnia czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 7.00 - 15.00.
Obowiązuje wcześniejsza rejestracja do następujących lekarzy:

lek.med. Barbara Kurek, lek.med. Roman Spychalski

Przykro mi ale wygląda na to, że dr Skórczewski nie przyjmuje w poradni. On chyba ma tylko dyżury na oddziale.

Myszka, wydaje mi się, że jest tak jak pisze Andzia. Doktor pracuje na oddziale i przyjmuje w gabinecie na Pomorskiej. Do izby schodzi obejrzeć ktg swoich pacjentek i ewentualnie je bada w poradni, jeżeli uzna,że istnieje taka potrzeba. Zadzwoń do poradni, tam napewno panie udzielą Ci informacji konkretnych.

ja własnie dzisiaj do niego idę, czekałam 3 tygodnie na wizyte :/ napiszę jak było i dam cynk kiedy są jakieś najbliższe terminy ;)

jesteśmy już po usg. Pan dr bardzo miły i spokojny, dokładnie zbadał całego malucha, serducho, czaszkę, brzuszek, nawet liczyliśmy paluchy :) noooo i znaleźliśmy pitola :) A co do terminów to najbliższy wolny za 3 tygodnie :/

Witajcie!!! ja chciałam znowu nawiązać do dr. Jesionowskiego opisywałam go już wcześniej za najgorszego ginekologa i zdecydowanie nadal się z tym zgadzam. Jestem teraz w 9 tygodniu ciąży <druga już> zrobiłam sobie test na początku jak podejrzewałam ciąze wyszły dwie kreski poszłam własnie do tego lekarza no i ku mojemu zdziwieniu lekarz powiedział że to raczej nie ciąża, zdziwiło mnie to bardzo bo miałam wszystkie objawy ciąży, kazał mi sie zgłosić po 2 tygodniach wiec wrociłam po dwuch tygodniach i co usłyszałam,że pana doktora moja macica nie przekonywuje nadal że to ciążą i że mam znowu sie zgłosić za dwa tygodnie. Więc załamana wróciłam do domu wyszperałam numer do prywatnego lekarza i okazało sie że jestem już w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży. Ale znowu wróciłam do doktora Jesionowskiego po tych dwóch tygodniach no i wkońcu łaskawie pan stwierdził że jestem w ciąży wypiłam mi recepte na lek bo mam upławy i ku mojemu zdziwieniu nie dał mi skierowania na żadne badania gdybym się sama nie upomniała to do dnia dzisiejszego bym nie miała zbadanej nawet krwi i moczu <a karty ciązy niemam załozonej do dnia dzisiejszego> Teraz jestem na etapie szukania innego dr. ginekologa bo do tego napewno sie już nie zgłoszę. WIĘC DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE NA NIEGO!!!!!!!!!!

reklama
Ja tak jak w temacie jest za "najgorszego" ginekologa stawiam zdecydowanie dr Antosza z przychodni na Gdańskiej. Nie zauważył u mnie nadżerki, przepisał tabletki bez jakiegokolwiek badania. Zdecydowany negatyw.

A co do najlepszego lekarza stawiam zdecydowanie na dr T. Pierzchało-Zakrzewska. Zawsze miła, sympatyczna, kompetentna. O wszystko mogę zapytać, wizyta trwa 30minut. Rewelacja.

Do góry