Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Gosiaq85,
i jak te badania? Ja zbadałam sobie ponownie TSH i w ciągu 3 tyg spadło mi z 6,68 na 3,93, to bardzo szybko, ale trzeba pilnować, żeby nie spadło za dużo bo to też źle.. w tym miesiącu staramy się o dzidzie, ale bez spiny. Dzisiaj 13 dc, na razie nie czuje owulacji. W tamtym miesiącu była, bo bolały mnie bardzo jajniki w 14 dc.
Właściwie to 3 cykl. Ja jednak jestem strasznie niecierpliwa.... Jak już coś zdecyduję to ma być na wczoraj Stąd ta frustracja.Katga w takim razie życzę zdrówka, niech wszystko się jakoś ureguluje.
Gosiaq85 tak jak mówisz, tsh całkiem całkiem. Ja też biorę Pregna plus, bo ma jod, ale to dopiero pierwszy miesiąc bo wcześniej brałam zwykły kwas foliowy. Trochę te witaminy kosztują.. no ale trudno. Z tymi testami to różnie bywa, czytam fora i nie zawsze wychodzi pozytywny po 10 dniach. Czekaj na @ jak nie przyjdzie zrób za te 4 dni.
A który to jest Twój cykl starań?