Elżbietka, w Warszawie jest jeszcze jeden sklep, który bardzo lubię. Nazywa się "Gucio" i jest przy Komisji Edukacji Narodowej na Ursynowie. Numeru nie pamiętam ale sklep jest przy stacji metra Stokłosy, prawie na przeciwko tego dużego kościoła. Bardzo duży wybór ubranek i w ogóle wszystkiego, choć sam sklep jest nieduży. Już parę razy kupiłam tam rzeczy, których gdzie indziej nie mogłam znaleźć.
reklama
www.piotruspan.com.pl
Morzna przez internet ale glównie wózki, natomiast na miejscu maja asortyment podobny jak w świecie dziecka tylko ze taniej, warto zajrzeć:-)
oraz sklepik na
Jagiellonskiej 2 nie pamietam jak sie nazywa
Witam,
Nowy adres sklepu Gucio:
Warszawa Ursynów
ul. Pasaż Stokłosy 11
A tutaj mapka:
www.gucio.waw.pl
Pozdrawiam,
Paweł
Nowy adres sklepu Gucio:
Warszawa Ursynów
ul. Pasaż Stokłosy 11
A tutaj mapka:
www.gucio.waw.pl
Pozdrawiam,
Paweł
Elżbietka
mother of two sons&angel
to powyższe wygląda mi na autoreklamę, ale niech na razie zostanie
madzix
Fanka BB :)
Warszawa ul. Grójecka (nr nie znam) przy skrzyzowaniu Grójeckiej i Bitwy Warszawskiej 1920r. vis a vis banku tylko po drugiej stronie ulicy jest taki mały sklepik - mają w nim wszystko-ubranka, akcesoria,zabawki.I naprawde super niskie ceny-niestety nie pamiętam nazwy sklepiku. A idąc dalej wzdłuz Grójeckiej w strone pl. Narurtowicza-jakies 50 m dalej jest drugi sklep Family Shop-bardzo dobrze zaopatrzony zwlaszcza w drozsze zagraniczne produkty ale niestety nie jest juz tak atrakcyjny cenowo...
Warszawa ul. Grójecka (nr nie znam) przy skrzyzowaniu Grójeckiej i Bitwy Warszawskiej 1920r. vis a vis banku tylko po drugiej stronie ulicy jest taki mały sklepik - mają w nim wszystko-ubranka, akcesoria,zabawki.I naprawde super niskie ceny-niestety nie pamiętam nazwy sklepiku.
Pewnie chodzi Ci o Pinokia, którego pamiętam jeszcze z mojego dzieciństwa Teraz znacznie pomniejszyli ten sklep, jeśli chodzi o powierzchnię, ale z tego co piszesz asortyment pełen
Witam serdecznie wszystkie styczniowe mamy i gratuluje!
Ja jestem mama grudzien 2005, wiec juz "stara mama".
chcialam Was zaprosic na moje aukcje na kotrych w ramach remanentu w szafie sprzedaje wszystkie zupelnie nowe nigdy przez moja corcie nienoszone ciuszki. W wiekszosci sa to ciuszki mothercare ale nie tylko. W kazdym razie wszystkie sa angielskie. Dzisiaj udalo mi sie wystawic kilka jutro na pewno jeszcze doloze. Glowa boli od tego ile prezentow nigdy nie dalysmy rady zalozyc....tyle ich bylo..... ;-)
Oto link do moich aukcji - zapraszam!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ja jestem mama grudzien 2005, wiec juz "stara mama".
chcialam Was zaprosic na moje aukcje na kotrych w ramach remanentu w szafie sprzedaje wszystkie zupelnie nowe nigdy przez moja corcie nienoszone ciuszki. W wiekszosci sa to ciuszki mothercare ale nie tylko. W kazdym razie wszystkie sa angielskie. Dzisiaj udalo mi sie wystawic kilka jutro na pewno jeszcze doloze. Glowa boli od tego ile prezentow nigdy nie dalysmy rady zalozyc....tyle ich bylo..... ;-)
Oto link do moich aukcji - zapraszam!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Gaal
Fanka BB :)
Szkoda ze nie ma żadne dziewczyny co zna hurtownie w Dąbrowie Górniczej , Bedzinie , Sosnowcu , Czeladzi , Katowicach z ciuszkami dla niemowlaka jeśli jest taka niech się podzieli informacją
Dziękuje :-)
Niesamowita - ale ty przecież znasz hurtownię z Czeladzi, bo gdzieś wyczytałam, że tak pisałaś. Czy ty przypadkiem nie zajmujesz się handlem? bo twoje posty często sprawiają wrażenie "reklamowania"..... wybacz, ale tak to widzę ...
Podziel się: