reklama
nie obrażam się Ewcia tylko jakoś tak mi się przykro przez chwilę zrobiło. Wiesz ja to jestem taka że serce bym ludziom oddała i czasem mi trudno pogodzić się z krytyką... Chyba jakieś spaczenie jeszcze z dzieciństwa, ale jak to się mówi - pracuję nad tym i mam nadzieję że zwalczę własne EGO a za misia pięknie dziękuję
idę spać w końcu...
idę spać w końcu...
Myślę, Misia, że lepszego wątku dla tego artykułu nie znajdziesz, bo żeby przezyc w tym kraju to trzeba mieć poczucie humoru choc czasem - jak w tym przypadku, to śmiech przez łzy (i tu rozumiem Ewako).
A tak poza tym to ostatnio w drodze do autobusu zaczepiła mnie jakiś starszy pan i opowiedział, że:
Trzecioklasista Jaś został przyłapany na paleniu papierosów i dostaje burę od pani nauczycielki:
- Jasiu, jesteś jeszcze stanowczo za młody na palenie papierosów!
- Ale proszę pani, nasz minister edukacji Roman Giertych też palił papierosy w trzeciej klasie!
- Tak, Jasiu, ale on miał wtedy osiemnascie lat!
A tak poza tym to ostatnio w drodze do autobusu zaczepiła mnie jakiś starszy pan i opowiedział, że:
Trzecioklasista Jaś został przyłapany na paleniu papierosów i dostaje burę od pani nauczycielki:
- Jasiu, jesteś jeszcze stanowczo za młody na palenie papierosów!
- Ale proszę pani, nasz minister edukacji Roman Giertych też palił papierosy w trzeciej klasie!
- Tak, Jasiu, ale on miał wtedy osiemnascie lat!
Misia, artykul okreslajacy Polakow idealnie... (niestety) ;D Jak to jest z tym glupim spoleczenstwem Az coraz powazniej zastanawiam sie nad wyjazdem stad...
Madzia, zdjecie SUPEER, "Nagi instynkt dwadziescia lat pozniej" :laugh: :laugh: :laugh:
Madzia, zdjecie SUPEER, "Nagi instynkt dwadziescia lat pozniej" :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Podziel się: