reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

na wesoło :)

nie,nie Misia umieszczaj z jedej strony to jest smieszne ale z drugie to ekhmmmm az sie nie chce gadac.......

reklama
nie obrażam się Ewcia :)tylko jakoś tak mi się przykro przez chwilę zrobiło. Wiesz ja to jestem taka że serce bym ludziom oddała i czasem mi trudno pogodzić się z krytyką... Chyba jakieś spaczenie jeszcze z dzieciństwa, ale jak to się mówi - pracuję nad tym i mam nadzieję że zwalczę własne EGO ;) a za misia pięknie dziękuję :)

idę spać w końcu...

Hmm dziewczyny wracając do artykułu Miśki to można podejść do niego tak albo płakac że jest u nas tak źle jak piszą albo śmiac sie że pomimo tego
że jest źle to wcale nie jest źle ja wybrałam tę drugą wersję ;)

Myślę, Misia, że lepszego wątku dla tego artykułu nie znajdziesz, bo żeby przezyc w tym kraju to trzeba mieć poczucie humoru ;) choc czasem - jak w tym przypadku, to śmiech przez łzy (i tu rozumiem Ewako).

A tak poza tym to ostatnio w drodze do autobusu zaczepiła mnie jakiś starszy pan i opowiedział, że:
Trzecioklasista Jaś został przyłapany na paleniu papierosów i dostaje burę od pani nauczycielki:
- Jasiu, jesteś jeszcze stanowczo za młody na palenie papierosów!
- Ale proszę pani, nasz minister edukacji Roman Giertych też palił papierosy w trzeciej klasie!
- Tak, Jasiu, ale on miał wtedy osiemnascie lat!

Misia, artykul okreslajacy Polakow idealnie... (niestety) ;D Jak to jest z tym glupim spoleczenstwem :mad:Az coraz powazniej zastanawiam sie nad wyjazdem stad...
Madzia, zdjecie SUPEER, "Nagi instynkt dwadziescia lat pozniej" :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry