reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NA SYGNALE! wątek szpitalny

mika - jesteście najdzielniejszymi ludźmi pod słońcem! Podziwiam Waszą mądrość i siłę. Jest mi bardzo, bardzo przykro, że przydażyło sie to Wam i musieliście przez to przejść... Życzę Wam wszystkiego najlepszego z całego serca! Tymek ma najwspanialszych rodziców pod słońcem. Będzie się Wami opiekował na pewno - wierzę w to mocno!

reklama
mika stasznie mi przykro ze musieliscie przez to przejsc. Jestescie cudowni i zawsze tacy pozostancie. Na pewno niebawem Bog obdarzy was braciszkiem lub siostrzyczka Tymonka. Trzymam za was kciuki i zapalam swiatelko za waszego Aniolka [*].

Mika - bardzo mi przykro, mocno Cię przytulam i życzę dużo siły która teraz też będzie Ci potrzebne żeby przejść ten etap okropnego smutku. Zapalam światełko dla twojego Tymusia
[*]

Ciężko to pojąć jakie to życie bywa nie sprawiedliwe wobec tak wspaniałych ludzi jak Wy ! Jesteście bardzo dzielni , bo macie siebie na wzajem. Tymonek Będzie patrzył na Was z nieba ,naprawdę na lepszych rodziców trafić niemogl !!! Światełko dla tego szczególnego aniolka
[*]

Mika- współczuję Wam bardzo... nie umiem znaleźć słów pocieszenia dla Was, ale całym sercem jestem z Wami i Waszym Synkiem. Jesteście dzielni i wspaniali.
Tymonku, śpij słodko Aniołku...

Mika- żadne słowa nie ukoją Waszego bólu, życzę Wam żeby wkrótce los się do Was uśmiechnął, jesteście bardzo dzielni, zasługujecie na to co najlepsze.

reklama
mika bardzo was podziwiam i myslami jestem z wami.
bardzo dzielni jestescie..
lzy same sie cisna do oczu..
ciesze sie ze dajesz rade o tym rozmawiac...bo trzeba rozmawiac i ze sie nie poddajesz

Do góry