reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Melduneczek:dry:
Ja mam już wsio przygotowane łącznie z opieką dla Radka w razie godziny 0 tylko,że ta nie chce nadejść:confused2:Normalnie cisza jak makiem zasiał:wściekła/y:
Jutro zaś szpital:dry:Boszsz...zaś ze 3 godziny nie moje,w tym conajmniej godzina stania bo miejsc nie będzie:wściekła/y:Już mnie wszystko boli na samą myśl:sorry2:
Ankadaria Ty to się chyba będziesz faktycznie już ropakowywać o ile już to nie nastąpiło:-)
Wiecie,a mnie ostatnie tygodnie wcale się nie wlekły,szybko mi zleciały:tak:Ale teraz,te ostatnie dni to masakra jakaś:sorry2:Człowiek się wsłu****e we własny organizm,czeka i czeka i cisza:sorry2:

Tichonku ja nadal czekam :) Dzis bylam w szpitalu na badaniach no i maly glowka w dol ulozony,zostalo mi tydz do porodu ale ciagle mnie ten brzuch boli lekarz powiedzial ze to normalne glowka jest nisko i to wsyztsko przez to.W piatek do gp o ile sie doczekam i zobaczymy co tam dalej bedzie:) EHhh dokladnie te 4 tyg ostatnie sie tak ciagna ze masakra..:O Ale powiem wam ze znow mi sie wlaczylo spanie i moglabym spac i spac bo w nocy prawie wogole nie spie jak co 15 min do kibela wstaje to pozniej za dnia nadrabiam :D

Melduję,że właśnie dobiłam do terminu:-)...I nadal nic:sorry:
Aga
to co?Będą Cię ciągać po monitoringach jak mnie?:sorry:Lukozade w rękę i naprzód?:sorry:
Ankadaria ja już też ledwo człapię:dry:Boli mnie w kroku jak jasna chloera,nogi jak poduszki,ogólnie wyglądam jak balon z wodą a młody sie zaparł i siedzi:sorry:
Ja dziś na 14:05 mam wizytę w szpitalu,na którą wejdę najpewniej po 16-tej:wściekła/y:Mogliby coś tam pogmerać,żeby ruszyło:sorry:Ale nie sądzę...

Tichonek an testa na cukier beda robic za tydzien,ale ja o tym juz od poczatku ciazy wiedzialam ,bo u nas w rodzinie cukrzyca jest:-(
a cukier juz mi tez wyszedl w 8 tygodniu chyba:-(zobaczymy a tydzien

Hej dziewczyny

Dzwonili ze szpitala wyniki z krwi wyszly zle i mam za tydzien we wtorek wizyte w szpitalu od tej pory mam brac lek galfer bo anemnia mi grozi :wściekła/y: kuzwa,3 tyg do porodu a oni teraz stwierdzili ze wyniki zle normalnie wkurzona jestem ze szok.
Brala ktoras z Was ten lek?Normalnie jestem taka wsciekla :wściekła/y:

Tichonek powodzenia na wizycie

Aniaa ja biorę Galfer Fa od 3 miesiąca ciąży:tak:To jest żelazo z kwasem foliowym:tak:Mnie na first visit kazali brać więc już tych paczek trochę przerobiłam:tak:Z tym,że ja mam dobre wyniki i kazali mi brać 2-3 razy w tygodniu,nie codziennie:tak:

Aniaa83 bedzie dobrze kochana nie denerwuj sie.
Ja jak byłam w Polsce to sobie robiłam wszystkie wyniki,i wyszły pozytywnie.I tu jeszcze raz mi robili i tez wszystko oki.wyszły.
Ja w poniedziałek mam do GP,a we wtorek do szpitala.:-)

Melduję,że właśnie dobiłam do terminu:-)...I nadal nic:sorry:
Aga
to co?Będą Cię ciągać po monitoringach jak mnie?:sorry:Lukozade w rękę i naprzód?:sorry:
Ankadaria ja już też ledwo człapię:dry:Boli mnie w kroku jak jasna chloera,nogi jak poduszki,ogólnie wyglądam jak balon z wodą a młody sie zaparł i siedzi:sorry:
Ja dziś na 14:05 mam wizytę w szpitalu,na którą wejdę najpewniej po 16-tej:wściekła/y:Mogliby coś tam pogmerać,żeby ruszyło:sorry:Ale nie sądzę...

Hej dziewczyny

Dzwonili ze szpitala wyniki z krwi wyszly zle i mam za tydzien we wtorek wizyte w szpitalu od tej pory mam brac lek galfer bo anemnia mi grozi :wściekła/y: kuzwa,3 tyg do porodu a oni teraz stwierdzili ze wyniki zle normalnie wkurzona jestem ze szok.
Brala ktoras z Was ten lek?Normalnie jestem taka wsciekla :wściekła/y:

Tichonek powodzenia na wizycie

Aniu powiedzmy ze u mnie podobna sytuacja z tym ze ja ogolnie mam anemie i kazali mi brac po dwie tabletki dziennie tego zelaza a mimo to wyniki i tak sie nie olepszyly a sa gorsze;/ Hmmm ogolnie przygotuj sie na zgnito-zielona lub czarna kupe<wstydnis> i tyle:p

Tichonku-zgadzam sie mogloby sie juz co ruszyc..to czekanie najgorsze grrrr:p

reklama
mnie tez ostatnio polozna kazala brac po 1 tabl dziennie, zeby miec sily na porod itp biore zelazo, ale z Polski, bo mi jeszcze zostalo popierwszej ciazy...

czy Wy tez macie takie wrazenie, ze macie kamien uwazany do pupy i ciagnie Was w dol? wiecie co mam namysli? takie jakby wieksze przyciaganie ziemskie ;)

Do góry