aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej
u mnie u Gp ogolnie ok...tylko znowu cukier w moczu mi wyszedl
u mnie u Gp ogolnie ok...tylko znowu cukier w moczu mi wyszedl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduneczek
Ja mam już wsio przygotowane łącznie z opieką dla Radka w razie godziny 0 tylko,że ta nie chce nadejśćNormalnie cisza jak makiem zasiał
Jutro zaś szpitalBoszsz...zaś ze 3 godziny nie moje,w tym conajmniej godzina stania bo miejsc nie będzieJuż mnie wszystko boli na samą myśl
Ankadaria Ty to się chyba będziesz faktycznie już ropakowywać o ile już to nie nastąpiło:-)
Wiecie,a mnie ostatnie tygodnie wcale się nie wlekły,szybko mi zleciałyAle teraz,te ostatnie dni to masakra jakaśCzłowiek się wsłu****e we własny organizm,czeka i czeka i cisza
Melduję,że właśnie dobiłam do terminu:-)...I nadal nic
Aga to co?Będą Cię ciągać po monitoringach jak mnie?Lukozade w rękę i naprzód?
Ankadaria ja już też ledwo człapięBoli mnie w kroku jak jasna chloera,nogi jak poduszki,ogólnie wyglądam jak balon z wodą a młody sie zaparł i siedzi
Ja dziś na 14:05 mam wizytę w szpitalu,na którą wejdę najpewniej po 16-tejMogliby coś tam pogmerać,żeby ruszyłoAle nie sądzę...
Hej dziewczyny
Dzwonili ze szpitala wyniki z krwi wyszly zle i mam za tydzien we wtorek wizyte w szpitalu od tej pory mam brac lek galfer bo anemnia mi grozi kuzwa,3 tyg do porodu a oni teraz stwierdzili ze wyniki zle normalnie wkurzona jestem ze szok.
Brala ktoras z Was ten lek?Normalnie jestem taka wsciekla
Tichonek powodzenia na wizycie