reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

No ja to wczoraj w szoku bylam zreszta Gliwa widziala jakie mam nogi w sumie to jedna bardziej byla spuchnieta....z Nacia tez mi puchly ale nie az tak

No i brzuch mam coraz nizej jak siedze to juz na kolanach mam :tak:dzis rano wlasnie jak wstalam to zauwazylam :tak:
Jutro wizyta w szpitalu zobacze co powiedza a tak mi sie nie chce jechac

reklama
Tichonek, Ania, widze, ze tak samo jak Wy nie moge sie doczekac... z tym, ze u mnie teraz chorobsko, wiec az tak mi sie nie spieszy, kilka dni potrzebuje, zeby wydobrzec... ja dzis mialalm wizyte u poloznej, powiedzial,ze glowka nisko, ale jeszcze luzna (nie jest engaged).... poza tym baby happy. Jesli mi kaszel sie nie poprawi do srody to mam isc do GP

hej witam sie i ja po b ciezkim weekendzie cala sobote przelezalam i przespalam a w nocy do 3 rano zgaga taka ze ryczalam jak bobr niedziele troszke lepiej ale zato wieczor i noc masakra bo mnie w srodku tak napie.......a ze znowu ryczec mi sie chce,dzis ledwo co wstalam zeby zaprowadzic kacpra do szkoly a szlam jak robot i do tego musialam isc na 3 godz do pracy a tak mnie boli ze masakra ani siedziec a ni lezec ani nic:((((jeszczetydzien i moge wyruszac na podboj routundy heeeeeeeeeee:))))
a dodoam jeszcze ze skorcze sa jak trzeba,bol plecow tez,mdlosci czasami i sie czasami zastanawiam jak mi nic nie poleci to nie bede wiedziala czy to juz i sobie bede grzecznie w domku siedziec;)

Biola a próbowałaś tego Gavisconu?Na prawdę ponoć jest rewelacyjny:tak:Czemu się masz tak męczyć skoro można sobie ulżyć,bidulo:tak:
Coś czuję,że i Ty przede mną urodzisz a ja nadal się będę toczyć:wściekła/y:
W czwartek mam zaś wizytę w szpitalu i już mnie krew zalewa na samą myśl:confused2:

Biolawspolczuje Ci takiej mocnej zgagi,moze rzeczywiscie kup sobie ten gaviscon i zobacz czy bedzie dzialal na zgage

Tichonek moze Mateuszek czeka do dnia terminu :tak:

Dzieki karolink. Tez nie chce naszego Kazia separowac (ostatnia rzecz jaka bym chciala zrobic), ale martwie sie o to, ze jego siersc JEST WSZEDZIE! nawet teraz jak od 2ch tygodni nie wchodzi na gore - nadal tej siersci jest pelno. boje sie po prostu, ze bedzie jej pelno w lozeczku, a to chyba nie najlepsza rzecz :(

Sloszym, zdrowka!

a w nocy do 3 rano zgaga taka ze ryczalam jak bobr

biola... mam tak samo. i przeraza mnie mysl, ze jeszcze 3 miesiace. i ja nigdy w zyciu zgagi nie mialam... :( biore rennie - pomaga na troche i pozniej znowu to samo. Chociaz teraz dostalam "w spadku" Gaviscon od kumpeli wiec mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Myslicie, ze mozna wziasc przed snem, profilaktycznie? coby sie w nocy nie budzic?

a poza tym jeszcze 2 dni w pracy i 15dni wolnego. no i 10 dni do slubu! sukienka caly czas pasuje wiec miejmy nadzieje, nie bedzie niespodzianek :):):)

reklama
Josia Gaviscon jak najbardziej na noc:tak:Specjalnie dziś poczytałam w Sparze etykietkę i pisze,że śmiało można stosować w ciąży.Po posiłkach i przed snem 2-4 łyżeczki:tak:Moja kumpela też się męczyła z mega zgagą i tylko on jej pomógł:tak:

Do góry