reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
A ja pierwszy scan robiłam,ale prywatnie w 8tc,a drugi-zarazem pierwszy w szpitalu już miałam:tak:w 14tc:happy2:Termin następnego w szpitalu mam na 24 tc,czyli po 20-tym stycznia,ale w międzyczasie chcę zrobić USG w Polsce jak będziemy na święta:tak:
biola ja też przed każdym scanem miałam okropnego pietra:sorry2:Trzymam kciuki,na pewno wszystko w porząsiu wyjdzie:tak:

A ja pierwszy scan robiłam,ale prywatnie w 8tc,a drugi-zarazem pierwszy w szpitalu już miałam:tak:w 14tc:happy2:Termin następnego w szpitalu mam na 24 tc,czyli po 20-tym stycznia,ale w międzyczasie chcę zrobić USG w Polsce jak będziemy na święta:tak:
biola ja też przed każdym scanem miałam okropnego pietra:sorry2:Trzymam kciuki,na pewno wszystko w porząsiu wyjdzie:tak:

dzieki kochaniutka:)

ja miałam pierwszy scan jak byłkam w 7 tc drugi jak byłam w 13tc no i teraz w sob idę prywatnie do Gina pl a kolejny scan chyba mam na początek lutego:tak:
później to nie wiem skoro mam rodzić w maju to może jeszcze mi przed porodem zrobią;-) mam nadzieję ... hehe

witam.dziewczyny powiedzcie mi dlaczego wy macie tyle scanow w szpitalu a ja w mam tylko jeden jedyny w 21 tyg.a bede rodzic w NMH.
No w sumie to ja w szpitalu miałam dopiero jeden,ale już wiem,że na pewno będzie drugi a co potem to nie wiem:sorry2:Reszta prywatnie:tak:Ja będę rodzić w Rotundzie,ale mam koleżankę,która w NMH urodziła troje dzieci i za każdym razem miała więcej niż jeden scan:tak:Myślę,że u Ciebie po prostu późno zaczynają (ja miałam szybko-w 14tc bo miałam komplikacje przy pierwszym porodzie i do tego mam problemy z tarczycą)ale będziesz mieć jeszcze co najmniej jeden:tak:

ja tez mialam jeden. i raz pobierana krew! hmm dziwne to ze rozne podejscie jest, oczywiscie wydalam sporo kasy na prywatne wizyty dlatego, oczywiscie na skarze sie ale dziwne to.....ciewkaweod czego to zalezy

ja miałam 2 w szpitalu i napewno będzie jeszcze jeden , ale czy więcej to nie wiem;-)
w poprzedniej ciąży w szpitalu miałam 5 scanów jak dobrze pamiętam:tak: i napewno nie mniej ale może miałam jeszcz szósty bo dziecko było bardzo duże i robili mi chyba dodatkowy
ale nie pamiętam bo dużo chodziłam prywatnie, ale 5 na 100% miałam w szpitalu...

teraz zobaczymy może skończy się na 3 może będą 4:-p

reklama
witam,nadal w szoku i dojsc do siebie nie moge po wczorajszych newsach.
wczoraj mialam moje pierwsze usg,idac z mysla ze bedzie dziewczynak,(bo staralismy sie o 2 dziewczynke)pokoik na rozowo,pomalowany,WSZYSTKIE ubranka rozowe,zabawki dla dziewczynki....
a tu polozna mi mowi ze bedzie BOY???????????????????????????????????????????????????
nie moge uwiezyc,nawet dzis juz rano jak wstalam to gdybym mogla to brzuch bym wycalowala.
otoz jestem przeszczesliwa straasznie,chcielismy dziewczynke ale chlopak to cud.naprawde jestem w siodmym niebie ze bedziemy miec parke.
pozdrawiam

Do góry