reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

biedna anulka,ja tez tak mialam na poczadku ciazy ale po 3 miesiacach mi wszystkie niedogliwosci zniknely,przy pierwszej ciazy czulam sie swietnie,nic mi kompletnie nie bylo.teraz jakos caly czas zmeczona sie czuje i spiaca.

reklama
Aniaa a może Cię wirus jelitówki dopadł?:sorry2:Ja miałam w zeszłym tygodniu i myślałam,że się przekręcę:baffled:A wiem,że wirus szaleje..:wściekła/y:
Ja jak niektóre z Was widziały już po drugim USG (pierwsze prywatnie) i wszystko jest w porządku:tak:Dzidziuś się kręcił niemiłosiernie,aż go zmierzyć ciężko było:-DAle czuję,że szaleje bo mnie wciąż smyra i bąbelki puszcza:-D

Aniaa a może Cię wirus jelitówki dopadł?:sorry2:Ja miałam w zeszłym tygodniu i myślałam,że się przekręcę:baffled:A wiem,że wirus szaleje..:wściekła/y:
Ja jak niektóre z Was widziały już po drugim USG (pierwsze prywatnie) i wszystko jest w porządku:tak:Dzidziuś się kręcił niemiłosiernie,aż go zmierzyć ciężko było:-DAle czuję,że szaleje bo mnie wciąż smyra i bąbelki puszcza:-D

Wiesz raczej nie bo bym caly czas wymiotowala a poki co zjadlam sniadanie i obiad nawet narazie jest ok pije miete...mam nadzieje ze dojde do siebie szybko

A zdjecie Twojej kruszynki widzialam :)sliczna dzidzia :)

Witam
Ja też jestem w ciąży-moja pierwsza termin mam na 30 grudnia więc już niedługo,powoli się przygotowuje na przyjsćie dzieciątka.Ja będe rodzić w Ballinasloe,Co.Galway, znajome tam rodziły i bardzo chcwalą ten szpital nawet z relacji od irlandek są same dobre opinie o tym szpitalu.

Pozdrawiam

Hej ta też niedługo będę rodzić termin mam na 29grudnia więc Pati jest miedzy nami dzień różnicy:happy2:.Będę rodziła w galway w szpitalu Uniwersyteckim większość moich koleżanek tu rodziła więc i ja będę :happy2:.Ma już córeczkę a teraz będę mieć syka już nie mogę się doczekać.

hej Mamuśki. ja mam termin na 25/05. Mam już 7,5 miesięcznego synka i liczę na dziewczynkę ;) ale jak będzie chłopiec to tragedii nie będzie ;) przynajmniej ubranka się przydadzą :)

hej Mamuśki. ja mam termin na 25/05. Mam już 7,5 miesięcznego synka i liczę na dziewczynkę ;) ale jak będzie chłopiec to tragedii nie będzie ;) przynajmniej ubranka się przydadzą :)
O,to podobny termin jak mój:-)Mnie z miesiączki wychodziło 26 maja ale po dwóch USG termin na 19 maja mi się przyśpieszył:tak:Gdzie będziesz rodzić?

reklama
hej witam sie i ja widze ze i was cos dopadlo mnie juz tak trzyma 3 dzien kurna znowu w nocy spac nie moglam a teraz zjadlam sniadanie i tak mnie brzuchol zaczal bolec ze szok i plecy i troche sie boje czy to cos z dzieckiem czy ta jelitowka ale kurna nie chce wyjsc ani jedna str ani druga:(a jak by wyszlo to by ze mna chyba lepiej bylo.Tichonku czytalalm twojego posta po wizycie ale wczoraj nie mialam sily nic odpiasc bo sie tak fatalnie czulam gratulacje dzidzi ja stawiam na dziewczynke:)))ok lece sie jeszce chwilke polozyc;)

Do góry