reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
hehehhehe no moze z racji tego ,ze wysyp chlopakow jest, to ja tez sie na niego zalapie?:-D

no nic....moze sie dowiem przed porodem co tam siedzi:)a jak nie to na porodowce napewno:-)

Lubiczanka, pisalam o polowkowym, bo skoro na suwaczku masz 19tydz myslalam, ze zalapiesz sie na USG po 20tyg.

Aga Irlandia, faktycznie wszedzie chlopaki. A ja bym chciala dziewuszke:-) Ale nie bedziemy sprawdzac plci, wiec bedzie niespodzianka:tak:

Dorotko-pewnie bedę miala jak sobie prywatnie pójde:(((
A ja nie będe narzekać na dziewuszkę-ale jeśli bedzie chłopiec nie będę płakać:)

aga u mnie chłopca akurat nie będzie:-p hehe
chyba to na złość mężulkowi:-D bo zaparcie się kócił ze on wie najlepiej;-):-p

Dorota podziwiam , ja bym nie wyrzymała do samego końca w niewiedzy:no::szok:
sama musiałam sprawdzić jak najwcześniej się dało:-D

lubiczanko to ja zyczę drugiej dziewusi ...:tak:

Hej

A wiec tak bylismy wczoraj w Rathcool i jestem bardzo zadowolona ze tam pojechalismy oglonie to mozna wszystko kupic dla maluszka poczawszy od poscieli lozeczkach skonczywszy na kaftanikach spioszkach,pieluchach tetrowych i flanelowych,gryzaczkach,grzechotkach.Troche bladzilismy bo bylismy pewni ze to jest ten sklep przy glownej drodze a niestety tak nie jest z glownej drogi wjezdza sie w podworze,czyli dla zainteresowanych sa dwa sklepy dzieciece jeden polski drugi irlandzki.
My wczoraj juz kilka rzeczy kupilismy :-) kupilismy przewijak na lozeczko ze sztywna podkladka,nasza modelka sobie kapcie wybrala normalnie ma bzika na punkcie butow,czapki trzy na wiosne,maty z postaciami z bajek na sciane,no i oczywiscie dla Lenki zakupy tez byly jak bede miala chwile to wkleje fotki jesli ktos bedzie chcial zobaczyc hehehhe

A co do wozkow to maja jednen pokazowy jesli sie podoba to mozna sobie zamowic,wozeczek na zywo bardzo ladnie sie prezentuje
Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe... ogolnie jest tych kolorow masa i mozna sobie polaczyc jaki sie chce,jaka sie chce rame i inne opcje.

Tichonku jak dobrze pamietam to Ty szukalas takich normalnych spioszkow tam jest tego mnostwo napewno bys cos wybrala

Dorota pytalam o wozki blizniacze maja ale tylko na zamowienie

Hej

A wiec tak bylismy wczoraj w Rathcool i jestem bardzo zadowolona ze tam pojechalismy oglonie to mozna wszystko kupic dla maluszka poczawszy od poscieli lozeczkach skonczywszy na kaftanikach spioszkach,pieluchach tetrowych i flanelowych,gryzaczkach,grzechotkach.Troche bladzilismy bo bylismy pewni ze to jest ten sklep przy glownej drodze a niestety tak nie jest z glownej drogi wjezdza sie w podworze,czyli dla zainteresowanych sa dwa sklepy dzieciece jeden polski drugi irlandzki.
My wczoraj juz kilka rzeczy kupilismy :-) kupilismy przewijak na lozeczko ze sztywna podkladka,nasza modelka sobie kapcie wybrala normalnie ma bzika na punkcie butow,czapki trzy na wiosne,maty z postaciami z bajek na sciane,no i oczywiscie dla Lenki zakupy tez byly jak bede miala chwile to wkleje fotki jesli ktos bedzie chcial zobaczyc hehehhe

A co do wozkow to maja jednen pokazowy jesli sie podoba to mozna sobie zamowic,wozeczek na zywo bardzo ladnie sie prezentuje
Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe... ogolnie jest tych kolorow masa i mozna sobie polaczyc jaki sie chce,jaka sie chce rame i inne opcje.

Tichonku jak dobrze pamietam to Ty szukalas takich normalnych spioszkow tam jest tego mnostwo napewno bys cos wybrala

Dorota pytalam o wozki blizniacze maja ale tylko na zamowienie
aniu a przewijaki to takie na lozeczko jak w pl bo ja wlasnie myslalm o przywiezieniu sobie z pl i powiedz mi jeszcze ile kosztuje?
Mnie dzieewczynki prawdopodobnie nie bedzie przez pare dni jad e do siostry :)))ale zobacze jak u niej komp nie bedzie zamulala to bede zagladac:)

reklama
aniu a przewijaki to takie na lozeczko jak w pl bo ja wlasnie myslalm o przywiezieniu sobie z pl i powiedz mi jeszcze ile kosztuje?
Mnie dzieewczynki prawdopodobnie nie bedzie przez pare dni jad e do siostry :)))ale zobacze jak u niej komp nie bedzie zamulala to bede zagladac:)

Biola my mamy wieksze lozeczko niz te standardowe na nasze lozeczko przewijak kosztowal 30 euro od spodu jest sztywny a te standardowe kosztowaly 25 euro jak dobrze pamietam

Do góry