BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Jestem w dziwnej sytuacji.. zanim dostanę się do gina, chciałam zapytać o Wasze doświadczenia. Jestem 8 miesięcy po porodzie. Przed ostatnia miesiączka dziwnie się czułam, zaczęłam myśleć że może ciąża, zrobiłam test, negatywny. Okres spóźniał mi się zrobiłam test gdzieś 5, może 6 dni po dacie spodziewanej miesiączki i też negatywny. W tym miesiącu dostałam okres tak jak zawsze, z terminem zgodnym jak wcześniej, tak jakby mój organizm nie wziął pod uwagę tego ostatniego spóźnienia.. do tego zawsze przed okresem odczuwam zmęczenie, lekki ból brzucha, krwawienie rozkręca się powoli, a tym razem wszystko pokręcone. Okres dostałam niespodziewanie, intensywny, przez 4 dni obfity bez kompletnie żadnych objawów, później zmniejszał sie, myślałam że zakończy sie., Ale dwa dni temu pojawił mi się silny ból kręgosłupa w odcinku lędźwiowym tak że myślałam, że dysk mi chce się przesunąć, i tak jeden dzień, odposcilo i pojawiła się znów żywo czerwona krew [emoji50] no i nie wiem co mam myśleć.. z okresu zrobił mi się 10 dzień krwawienia co zaczyna !nie martwić.. do tego teraz ta pandemia.. i nie wiem kiedy dostanę się do mojego gina + dzisiejsze święto [emoji55] wszystko pod górkę.. nie mam też doświadczenia z takimi odchyleniami, bo zawsze wszystko miałam regularne..