reklama
aspekt
Fanka BB :)
Jeśli będziesz miała ochotę, to napisz co Ci powiedzieli lekarze o tym wyniku. Zawsze możesz skonsultować z innym ginekologiem lub zdecydować się na dobranie suplementów przez dietetyka.Ok zrobię jak piszesz, dziękuję za poświęcony czas
Lady Loka
No ale nie jesteś w ciąży jeszcze, prawda? Czy podejrzewasz, że możesz być?ok, na dzisiaj już nie było miejsca do lekarza rodzinnego, więc po weekendzie. A gin nie odpisał na razie
Bo jezeli nie, to nie jest to aż tak pilna sprawa.
aspekt
Tu jest link do całego działu dot. ciąży po poronieniu. Tam więcej dziewczyn może doradzić ws. wyboru lekarza, badań, suplementów - tutaj pewnie nie docierają.ok, na dzisiaj już nie było miejsca do lekarza rodzinnego, więc po weekendzie. A gin nie odpisał na razie
Na górze strony jest dluuugi wątek "ciąża po poronieniu" i tam sporo userek czyta nowe posty.
Ciąża po poronieniu
www.babyboom.pl
Hej, wracam po teleporadzie u rodzinnego. Na razie w ogóle mam kwas foliowy sobie odpuścić, za 2,3 miesiące mam sprawdzić jego poziom i witaminy B12 i włączyć ten kompleks witamin pueria uno np. Za to mąż ma brać 0,4 kwasu i to trochę mnie zdziwiło. Co myślicie?
aspekt
Jeśli nie chcecie zawieszać starań, to nie odtsawialabym zupełnie folianow. Pisałaś, że nie bierzesz żadnych witamin, więc może jednak typowy preparat dla planujących ciążę. Dla męża może być 0,4 mg kwasu, ale znowu ta sama uwaga, że jeśli ma coś lykac, to może juz cos wielowitaminowego. A ginekolog odpisał?Hej, wracam po teleporadzie u rodzinnego. Na razie w ogóle mam kwas foliowy sobie odpuścić, za 2,3 miesiące mam sprawdzić jego poziom i witaminy B12 i włączyć ten kompleks witamin pueria uno np. Za to mąż ma brać 0,4 kwasu i to trochę mnie zdziwiło. Co myślicie?
reklama
aspekt
Nie jest powiedziane, że długo Ci się utzyma we krwi ten poziom. To jest witamina z grupy B, więc teoretycznie szybko się usuwa z organizmu. A w praktyce to nie wiadomo co się tam dzieje, bo nie masz wyników B12 i homocysteiny.Niestety nie.
A co polecasz dla niego? Myślisz, że jak mam dwukrotnie normę przekroczoną i na dwa miesiące odstawie zupełnie i akurat zajde to stałoby się cos? Nie chciałabym przegiąć w druga stronę