reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Monitor oddechu....

Maema28

Zaciekawiona BB
Hej mamuśki i przyszłe mamuśki :-) mam pytanie co do monitoru oddechu i elektronicznej niani. Czy polecacie jakieś firmy? Tak wiem wiem że kiedyś takich rzeczy nie było i dzieci żyły lecz ja chcę mieć jeszcze włosy na głowie i żyć bez stresu..

reklama
Ja kupuje z videoniania Babysense chyba 7. Będę spokojniejsza a na pewno nie zaszkodzi. Z tego co czytałam to dobre opinie ma jeszcze Angel Care.

Ja mam angelcare z dwoma płytkami. Fajny, bo dzieki tym dwóm płytkom nie włacza się alarm jak dziecko wejdzie w kąt łózeczka :)
kupiłam używany
Też mam angelcare ale z jedną płytką. W tym mniejszym łóżeczku 120×60 dawał radę! :) W tym wiekszym 140x70 faktycznie czasem się włączył :)

Ja kupuje z videoniania Babysense chyba 7. Będę spokojniejsza a na pewno nie zaszkodzi. Z tego co czytałam to dobre opinie ma jeszcze Angel Care.
No właśnie też czytałam że babysens ma te atesty medyczne więc chyba też się zdecyduje. Wiadomo portfel schudnie o 800 zł ale inwestycja na kilka lat przydatna. Co do tej niani nie mogę znaleźć żadnych opinii. Może Pani ma jakieś lepsze informacje

Nie paniujmy sobie:) anglecare też chyba ma atesty, mnie po prostu bardziej wizualnie odpowiada babysense. Parametry techniczne obie firmy mają podobne. Ja się decydowałam jakieś 2-3 mce temu na ten zestaw i wtedy chyba na Ceneo sprawdzałam opinie.

reklama
Do góry