reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moje libido jest w punkcie krytycznym (( co robi ...

Witam pchelka. Wiem dokladnie o czym muwisz, ja ten problem juz mam okolo 5 lat, jak urodzilam synka mialam checi na seks, wszystko bylo dobrze, a jak synek mial gdzies poltora roku zniknela mi ta checi moje libido na nic niereaguje. Obchodzilam duzo lekarzy wszystkie badania mam w normie i zaden lekaz niemoze mi zaradzic, a ja kompletnie unikam tego jak tylko moge, maz mnie rozumie ale tez jest facet i ma swoje potrzeby on ma nadzieje ze to wszystko powroci do normy, ja tez bardzo bym tego chciala a tu nic wszystkie lekaze rozwodza rekami. Probuwalismy roznych lubricant, i ruzne drinki co niby maja podniesc libido, a tu nic kompletnie nic.

reklama
Jeszcze dodam ze rowniez niebiore zadnej antykopcepcji.
a ty jak pechelka? Znalezli twoj problem jak podniesc libido?
Ja juz mam tego dosc chce sie normalnie zyc i cieszyc sie zyciem
a to libido ,

Dziewczyny spróbujcie łykać jakiś probiotyk np. profemin intima. Różne czynniki mają wpływ na libido, nie tylko łykanie tabletek antykoncepcyjnych. Obniżenie flory bakteryjnej, które wynika nawet ze stosowania antybiotyku. I tak jak już pisaliśmy, powinniście spędzać jak najwięcej czasu z partnerem, to zbliża i wtedy wszystko zaczyna wyglądać inaczej :))

Sorry dziewczyny bo cos sie nie wkrece. Co tu jest spam dokladnie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
spam to rozsyłanie reklam, tutaj wiele takich osób co się rejestrują i piszą pseudo posty tylko po to, żeby wkleić reklamę jakiejś strony lub produktu i każdy post zawiera taką właśnie reklamę

Do góry