reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moje libido jest w punkcie krytycznym (( co robi ...

hej teresaw te "sekrety nocy" są super po prostu, od razu mam chęć to kupić, świetny pomysł i niedrogi wg mnie :-) powiedz mi kochana czy ty zamawiałaś to z tej stronki? bo ja nie mam zaufania do zamówień z internetu więc chciałabym się upewnić czy to jest na 100% bezpieczne zamówienie

reklama
Kochana, jak ja Cię rozumiem! Miałam bardzo podobnie, po urodzeniu Aśki moje libido spadło maksymalnie…Nie miałam ochoty NIGDY. Wkurzało mnie jak mąż w ogóle o tym mówił, nie chciałam bym w ogóle coś zaczynał. Tak się nakręciłam, że aż mnie bolało jak próbował - jak się okazało miałam zapalenie tam na dole i dlatego tak to odczuwałam. Ginekolog przepisała mi antybiotyk, maść i po pewnym czasie wszystko wróciło do normy...no, powiedzmy "normy". Bo okazało się wtedy, że mąż ma problemy z erekcją (pewnie z powodu tak długiej posuchy i mojego odtrącania go), ale "wyleczeliśmy" go Permenem (to taki lek na potencje) i teraz jest między nami w pełni OK. :) Na Twoim miejscu udałabym się do dobrego (!) ginekologa i on powinien dobrać Ci jakieś odpowiednie leki, które wierzę, ze Ci pomogą. Ściskam kochana i dużo siły życzę! (I jeszcze więcej namiętności :) :*)

witajcie ta gre sekrety nocy mielismy w zeszłym roku jak wszystko było ok chcielismy wyprubowac cos nowego ale ,,,
strasznie nas nudziła :-( serio jak dla nas do bani :-(

a co do żeli nawilzajacych mielismy Play ( niepamietam dokladnie nazwy ale taki bardzo znany )a obecnie mamy z Durexa o zapachu truskawki i,,
uzylismy go 2 razy :szok: jak tylko maz mnie posmaruje i zaczniemy sie kochac to strasznie nas piecza czesci intymne i od razu mamy po tych zelach infekcje intymne :szok: ja i mąż

pchelka prawdopodobnie oboje z mężem jesteście uczuleni na jakiś składnik żelu i stąd taka reakcja, a co do żelu Play to jest on własnie firmy Durex ;-)

ciocia_klocia - zamiast brać Permen i inne wiagry nie lepiej udać się do seksuologa? na 99% brak potencji u męża ma podłoże psychologiczne i szkoda pakować w siebie tabletki bo to nie rozwiąże problemu ;-) to tylko działanie doraźne i w końcu przestanie działać tak jak wszystkie leki

podobno asecurella wspomaga libido (chyba można ją brać nie stosując antykoncepcji hormonalnej), więc może spróbuj. a może zastanów się co Cię podnieca / podniecało i czytaj książki o podłożu erotycznym, które wzniecą w Tobie chęć na seks. ewentualnie idźcie do seksuologa, bo jak tak dalej będzie szło, to w końcu oboje (a pewnie zwłaszcza mąż) będziecie sfrustrowani co źle wpłynie na małżeństwo

Musisz pomyśleć o jakiś tabletkach. Libido spada np. w trakcie łykania tabletek antykoncepcyjnych, dodatkowo może spadła Ci flora bakteryjna i stąd to zniechęcenie. Spróbuj, raz dziennie łykać profemin intima. Może zrób też coś dla siebie, zmiana fryzury, kosmetyczka, po prostu coś po czym poczujesz się jeszcze bardziej atrakcyjna :)

Musisz pomyśleć o jakiś tabletkach. Libido spada np. w trakcie łykania tabletek antykoncepcyjnych, dodatkowo może spadła Ci flora bakteryjna i stąd to zniechęcenie. Spróbuj, raz dziennie łykać profemin intima. Może zrób też coś dla siebie, zmiana fryzury, kosmetyczka, po prostu coś po czym poczujesz się jeszcze bardziej atrakcyjna :)

Dokładnie, oprócz tabletek na pobudzenie libido, może po prostu zrób coś dla siebie i dla męża. Idzcie gdzieś razem, albo zorganizuj wieczór tylko we dwoje :)

reklama
Zgadzam się z omomom, przede wsyztskim zróbcie coś wspólnie, co Was jeszcze bardziej zbliży! :)

Te tabletki, mają wpływ na florę bakteryjną pochwy, co za tym idzie odbiją się tez pozytywnym echem na Twoje libido, nie sa przeznaczone tylko dla osób, które stosują antykoncepcje w tabletkach :)

Do góry