reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
Iwo, kojarzy mi się z moim nauczycielem od techniki w gimnazjum
ładne imię, może dla dziecka poważne, ale później dla dorosłego człowieka super
ładne imię, może dla dziecka poważne, ale później dla dorosłego człowieka super
Tylko nie ma co się czarować, że przez większość życia jesteśmy dorośli ;-)
u mnie koleżanka z pracy nazwała syna Denis jak dzieciak ma do 7 lat to może jakoś to przejdzie ale 30 - latek, przedstawiający się Denis Kowalski to tak średnio brzmi
u mnie koleżanka z pracy nazwała syna Denis jak dzieciak ma do 7 lat to może jakoś to przejdzie ale 30 - latek, przedstawiający się Denis Kowalski to tak średnio brzmi
Mariolciaa
nio, Denis to tak
mi się podoba Oliwier, ale mam co raz więcej wątpliwości
mi się podoba Oliwier, ale mam co raz więcej wątpliwości
Asionek31
nie no Denis to przegiecie
a Oliwier piekne imie , mojej siorki synek tak ma i jest cudnym dzieciaczkiem , zawsze usmiechnietym )
a Oliwier piekne imie , mojej siorki synek tak ma i jest cudnym dzieciaczkiem , zawsze usmiechnietym )
lilou83
no wiecie denis -penis- bez obrazy ale każdy dzieciak tak mówi....
no wlasnie trzeba wybrac takie imie by pasowało do do malucha,starszaka,nastolatka i dorosłego mężczyzny a potem do dziadka
pamiętajmy,że dzieci są bezlitosne względem dziwnych imion i potrafią sie nabijac i srawić przykrość dziecku...
no wlasnie trzeba wybrac takie imie by pasowało do do malucha,starszaka,nastolatka i dorosłego mężczyzny a potem do dziadka
pamiętajmy,że dzieci są bezlitosne względem dziwnych imion i potrafią sie nabijac i srawić przykrość dziecku...
Asionek31
no i do nazwiska zeby choc troche pasowalo
a ty Lilou dajesz polskie imie czy francuskie ??
ja do Pl nie wracam pewnie juz , a jak tak to na starosc kiedy dziecko juz bedzie dorosle i imie chce dac takie zeby pasowalo i tutaj i ogolnie wszedzie , bo nigdy nie wiadomo gdzie wyladujemy jeszcze )
a ty Lilou dajesz polskie imie czy francuskie ??
ja do Pl nie wracam pewnie juz , a jak tak to na starosc kiedy dziecko juz bedzie dorosle i imie chce dac takie zeby pasowalo i tutaj i ogolnie wszedzie , bo nigdy nie wiadomo gdzie wyladujemy jeszcze )
Anulka8700
Myśle ze z wyborem imienia dla dziewczynki nie byloby tak zle, podoba mi sie wiktoria... ale z imieniem dla chłopaka jest mega kosmos mojemu nic sie nie podoba... myslałam o wojtku alee... tak z nie zbyt duzym entuzjazmem,..
reklama
Podziel się: