reklama
wczoraj minęły dwa miesiąca od odejścia mojego serduszka ( tak strasznie mi źle. myślałam że może z czasem będzie trochę lepiej a mam wrażenie że jest coraz gorzej.... tak strasznie tęsknię za moim synkiem
Kubusiu tak bardzo Cię kocham... ciężko mi żyć bez Ciebie...
Kubusiu tak bardzo Cię kocham... ciężko mi żyć bez Ciebie...
sylwetka74
Fanka BB :)
Frogusia zobaczysz Kubusia, tylko jeszcze nie teraz. Kochana przytulam mocno
monika8305
Zaciekawiona BB
Eh tak mi strasznie przykro przytulam cie kochana
a dla Kubusia kolorowe światełka
a dla Kubusia kolorowe światełka
sylwetka74
Fanka BB :)
Frogusia na pewno poznasz, bo Twoje serce będzie wiedziało, że to Twój Kubuś. I On też będzie wiedział, że Ty jesteś Jego mamą
Dzisiaj kolejny piękny, słoneczny dzień.... pobudzający do optymizmu a mi wcale nie jest dobrze, wręcz przeciwnie. Zamiast się cieszyć i napawać tym ciepłem to mi smutno i chce się wyć...
Powinnam teraz wyjść na spacer z wózeczkiem a w nim powinien spać mój Kubuś...ale nie ma wózeczka , nie ma Kubusia, nie ma radości , nie ma niczego poza tym strasznym bólem, smutkiem i rozdzierającą serce tęsknotą :''((( zostały mi tylko wspomnienia....
Synku tak bardzo mi Ciebie brakuje, tak bardzo.... ;'((( tak strasznie Cię kocham
(**)(**)(**)(**)(**)(**)(**)(**)(**)
Powinnam teraz wyjść na spacer z wózeczkiem a w nim powinien spać mój Kubuś...ale nie ma wózeczka , nie ma Kubusia, nie ma radości , nie ma niczego poza tym strasznym bólem, smutkiem i rozdzierającą serce tęsknotą :''((( zostały mi tylko wspomnienia....
Synku tak bardzo mi Ciebie brakuje, tak bardzo.... ;'((( tak strasznie Cię kocham
(**)(**)(**)(**)(**)(**)(**)(**)(**)
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Frogusia Kubuś jest i zawsze będzie.Jest przy Tobie tylko go nie widzisz ...na razie.
(*)
(*)
Podziel się: