reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

No niby tak, ale to miała być kurtka, którą mogłabym nosić też po ciąży, bo nie stać mnie, żeby kupować nową kurtkę tylko na 3 miesiące. Tym bardziej, że nie wychodzę teraz za często, a moje zimowa kurtka z poprzednich lat swoje już wysłużyła i nie nadaje się do niczego. Wściekła jestem, jak nie wiem co:wściekła/y: Tak mi się ta kurtka podoba... A do tego jeszcze jestem teraz uwięziona w domu. Miałam jeździć po urzędach, żeby dowiadywać się co i jak z mieszkaniami komunalnymi, a tu d...a, bo jestem przeziębiona, a w jesiennej kurtce mam pół brzucha na wierzchu:-:)-:)-(

reklama
Hej dziewczynki!
Wylicytowałam sobie ostatnio na allegro ogrodniczki ciążowe, bo stwierdziłam że na zimę sie przydadzą, niestety dzisiaj przyszła paczka i okazało się że sie w nich utopiłam! Niby z wymiarów podanych na aukcji wynikało że będą dobre:-(
Jeżeli była by któraś z was zainteresowana, to chętnie odsprzedam, bo naprawdę myślę że nie są złe, tylko na mnie niestety sporo zaduże, niby rozmiar na metce podany M, ale myślę że to spokojnie L bo ja przed ciążą nosiłam S więc myslałam że to M bedzie dobre...
Jak byście były zainteresowane to piszcie- podam więcej szczegółów i postaram sie wkleic jakieś zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!
Wylicytowałam sobie ostatnio na allegro ogrodniczki ciążowe, bo stwierdziłam że na zimę sie przydadzą, niestety dzisiaj przyszła paczka i okazało się że sie w nich utopiłam! Niby z wymiarów podanych na aukcji wynikało że będą dobre:-(
Jeżeli była by któraś z was zainteresowana, to chętnie odsprzedam, bo naprawdę myślę że nie są złe, tylko na mnie niestety sporo zaduże, niby rozmiar na metce podany M, ale myślę że to spokojnie L bo ja przed ciążą nosiłam S więc myslałam że to M bedzie dobre...
Jak byście były zainteresowane to piszcie- podam więcej szczegółów i postaram sie wkleic jakieś zdjęcia.

No widzisz ja tez tak myslałam, ze jak chodziłam w S to teraz większe trzeba i też wtopiłam ze spodniami ciązowymi, i jest tak jak pisze Ariska, trzeba kupowac ten sam rozmiar co przed ciążą, bo sam fakt, że to ciążowe to już są szerokie więc nauczyłysmy się na własnych błędach :p

Ja się zaopatrzyłam na zimę , mam getry dwie pary rajstop, z czego jedne mega grube:-)
Jak mąż mi da kasę to zrobię sobie wcześniejsze urodzinki i kupię wreszcie te kozaczki, które tak bardzo już by się przydały
do tego rajstopki i dłuższa tunika- laska jak nic hehe :-D

No ja tez bede musiala sie zaopatrzyc cos na zime, widzialam juz sztrusky ciazowe i dzinsy ciazowe...Wiec wkrotce bede musiala sobie kupic no i oczywiscie getry i ewentualnie jakies spodnie dresowe......A o kozaczkach nie wspomne... Cos na allegro trzeba bedzie wyszukac ...

reklama
Do góry