reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

ach pewnie Claudia...z tym tez można poczekac do przyszłego miesiąca...ja wogóle myśle, że jak nawet na lato sie nie załapiesz to spokojnie można sobie po domciu chodzić i też wygodnie:) Ja to po domu je mam ale teraz to nawet nie zakładam bo jak sama jestem to sobie w bieliźnie śmigam haha Ale naprawde kiedy by sie nie kupiło to napewno się wykorzysta!!!!

reklama
Zdjęcie było po to, żeby było wiadomo co kupiłam :-)
A butków takich nie mam

Teraz mam na twarzy maseczkę do cery mieszanej, trzeba dbać o siebie

Co wieczór po kąpieli na mokrą skórę wcieram oliwkę, a rano krem przeciw rozstępom, tak ja dbam o siebie :-D

niestety nic ci nie pomogę, bo sama się strasznie męczyłam ze swoją cerą, zwłaszcza, że wolałam nie używać żadnych maści itp, mogę ci jedynie powiedzieć, może cię to cosik pocieszy, że od jakichś 2 tygodni wszystkie nieładne syfki mi znikają z twarzy ot tak po prostu same, czyli że największą burze hormonów mam za sobą i niech tak już zostanie :-) słyszałam, że w ciąży można używać maść cynkową, ona dość ładnie wysusza, ale jak pisałam ja jej w ciąży nie stosowałam.

mi wysypało twarz i dekolt że mam cerę jak nastolatka.
w piątek byłam u kosmetyczki, zrobiła mi peeling, nawilżanie i algi i trochę "powyciągały" bo jest o wiele lepiej.
polecam!

reklama
dziewczyny jeżeli macie wypryski ropne to żadnego peelingu nie róbcie bo dziadostwo się rozniesie po całej twarzy...lepiej iść do dobrej kosmetyczki i robić regularne oczyszczanie skóry

Do góry