reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

reklama
A ja się pochwalę sukienka, ktora wczoraj zamówił mi mąz, oczywiście pokazałam mu jaka:) Bo u niego co roku w pracy jest organizowane tzw. Christmas Party, czyli bal dla pracowników, na szczęście z osobami towarzyszącymi :) A ze nie mieszczę się juz w żadną, no to zainwestowałam, całe 15 zł;) Mam tylko nadzieję, ze bedzie dobrze leżała i nie będzie za ciasna...No i najważniejsze, żeby dotrwać spokojnie do 17.12- bo wtedy impreza ma być:)
Sukienka ciążowa, rozm. 38 (1341143025) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

fajna sukienka:-)
Fajnie ze przyjecie razem z osobami towarzyszacymi....moj ma w nastepna sobote ale niestety bez osób towarzyszących....szkoda....co prawda nie mam sily juz ta chodzic ale na taka imprezke bym poszła poznac te osoby z ktorymi pracuje....no ale niestety sami pacownicy tylko ida....

No, waśnie jego firma chyba jest pod tym względem wyjątkiem z czego bardzo sie ciesze, niekoniecznie faceci...Hihih, bo zony ich pilnują i pić za duzo nie pozwlaja- a dodam że jest open bar, więc mogliby poszaleć:))) Ale generlanie firma się wystawia i organizuje imprezę co roku w jednych z lepszych hoteli w Krakowie, do tego zapraszają zespoły i oczywiście żarcia jest full.. Naprawdę żal jest nie pójść...I to zawsze jest taki przedsmak Sylwestra:)

No wlaśnie u mojego meza tez jest fajnie...z tego co on opowiada....imprezka jest w fajnej knajpie gdzie jest smaczne jedzonko...nie ma zaspołu tylko klimat raczej taki pubowy...pogadac,posmiac sie napic ale bez tańczenia no ale coz...ja posiedze w domku a On niech idzie...bylebym wtedy nie zaczeła rodzic;-)

Ariska torebki pierwsza klasa, bardzo fajne;-)

Moniaivoy sukieneczka tez ładna, teraz trzeba sobie fotke strzelic jak bedziesz w niej ubrana :-)

reklama
Do góry