reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

koszule super... co do staników to ja wole załozyc i wtedy zdecydowac... Blondi sprawdz na interncie jakie sllepy tam gdzie mieszkasz mają biustonosze ciaze... i podjedz.. jest wiele naprawde pięknych biustonoszy..do karmienia.. i piersi wygladają w nich ładnie . ja znalazłam sobie jeden taki kolorowy tylko jeszcze nie kupiłam.. ale jak kupie to sie pochwale .. i sie czaje na koronkowy.. ale przed swietami ma byc podobno dostawa:)

reklama
Kashyaa - świetne koszulki:)

A co do staników, to jestem tego samego zdania co b-iala - wole przymierzyć, zeby wiedzieć jak leża i czy nie sa za duze.

widze ze wiekszosc zaopatrzona w koszule:p Ja sama mam 4 i mysle ze mi wystarcza:p:p dwie koszule na guziki i dwie z takimi specjalnymi wycieciami do karmienia:)

Kashyaa super koszule, szczególnie podoba mi sie ta w paski:-)

Juz pisalam wczesniej o stanikach i ze jeden mam z fiszbinami ale teraz jak tak piszecie to sie wystarszylam czy on na pewno bedzie dobry...w sensie czy ładnie zadba o moj biust....a Wy macie tez takie z usztywnianymi miseczkami??czy tylko sama fiszbina i mieciutki materiał??

Catelin- ja mam jedna koszule, kupiłam na giełdzie wzór w misie czyli identyczna jak ten drugi link :-) ale mysle czy moze nie dokupic jeszcze jednej na zmianę to zamówiłabym zyrafkę:-)
biała - no pewnie że tylko przymierzyc, na internecie to staników nie zamówie, ja odwiedziłam jeden sklep, przymierzylam i nie ladnie leżał na moim biuście będę szukać dalej, mi teraz już bardzo biust urósł, i piersi straciły swoją jędrność, jak jeszcze urosna gdy mleko przyjdzie to bez porządnego stanika to po skonczeniu karmienia zwisy mi zostaną tylko:-(

to ja się pochwalę moimi torebkami urodzinowymi ;)

1.jpg

2.jpg

czekam teraz na paczuszkę:)

reklama
Do góry