reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moderator by nam się chyba przydał...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja pod tym względem nie ma nic do gadania. Najlepiej parawan jakiś wstaw, żeby nie widziała, albo wyślij ją spać do innego pokoju jak jej się nie podoba. :-D

reklama
e-lona chrabina sypia tylko w łóżeczku albo w łożu z mama. Jak się już znajdzie w tym drugim to mi palce wskazuje na komputer i TV i gada w swoim języku że mam to natychmiast wyłączyć i iść spać. Wtakich przypadkach jeszcze trzyma mnie za rękę. Chyba zobawy że jeszcze pojde na jakieś fufry.

no to oprócz przywołania do porządku offtopikujące lasencje stwierdzam że czuję się zdradzana:-pno chyba że trójkącik?:laugh2::rofl2::-D

Toś sobie wać pani hrabinę wychowała. :laugh2:
Ida ale wkupne musi być. :laugh2:

I jaki tam oftopik? Trzeba się bliżej poznać, żeby dobrze wybrać. :-p

E-lona my juz się z Idą umawiały na kaca :-) to i moze Ty dołaczysz. ALe wtedy będzie gorąca atmosfera.

Ja tam lubię ciepełko. To może żeby było weselej to za diabełki z piekła rodem się przebierzemy i widły skombinujemy? :-D

reklama
Ida kurcze no nie mam ani wideł ani rogów chociaż te drugie można sobie wychodować :szok::eek::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry