reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mniam Mniam :)

reklama
Wątek powinnam nazwać "Mniam Mniam Gul Gul" :-D

To ja podaje przepis na nalewkę "44"

Bierze sie dużą pomarańcze , w którą wtyka sie 44 ziarenka kawy, wkładamy to do słoja i zalewamy 0,5 litra czystej wódki i odstawiamy na 44 dni!
Palce lizać :-)

Wszystkie wrzucamy tu przepisy na prawie same słodkości. A moze ktoras ma jakis dobry przepis na cos pysznego na obiad :confused: Tylko blagam nie zupe !!

Ja ostatnio udusiłam rybkę z warzywami:
pokroiłam dużo marchewki i pora, chwilę poddusiłam, podsypałam vegetą, żeby nie były mdłe, na to wyłożyłam rybkę (najczęściej kupuję płaty pangi) posypaną jakąś fajną przyprawą do ryb, duszę jeszcze z 15 minut. do tego młode ziemniaczki. robi się błyskawicznie. nam bardzo smakuje

Hihihi,no jakos trzeba sobie radzic. ;-) :-D
Ale serio - POLECAM! :tak: :-)
chyba wypróbuję ten przepis bo coś kokosy za mną chodzą:-p

Wątek powinnam nazwać "Mniam Mniam Gul Gul" :-D

To ja podaje przepis na nalewkę "44"

Bierze sie dużą pomarańcze , w którą wtyka sie 44 ziarenka kawy, wkładamy to do słoja i zalewamy 0,5 litra czystej wódki i odstawiamy na 44 dni!
Palce lizać :-)
tego też na pewno w najbliższym czasie spróbuje, jak tylko dostanę kawę w ziarenkach:confused::evil:

Ja ostatnio udusiłam rybkę z
a za co Ty Madziu tą biedną rybkę udusiłaś??;-)

Ten sernik RENEE jest bosssski :-) I nie da sie go zepsuc ;-)Moiw Wam to totalne beztalencie kulinarne i cukiernicze :-D

Ten sernik RENEE jest bosssski :-) I nie da sie go zepsuc ;-)Moiw Wam to totalne beztalencie kulinarne i cukiernicze :-D
Luczynko to super, że się udał i posmakował:tak::-D:-p:rofl2:
Agutko ja nastawiam na 180 stopni, ale w trakcie kontroluję czy za szybko się nie przyrumienia;-), a powinien siedzieć tak z godzinkę:tak::-)

reklama
Renee,ok dziekuje. :-D Musze sie wkrotce za niego zabrac,hihi. :-D :tak: Az mi slina po klawiaturze leci! :szok: :eek: :zawstydzona/y: :-p Ja jestem zboczona na punkcie sernikow. :-p Nawet zakalca zjem bez problemu,hehehe. :-D :-p

Do góry