reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młodsze rodzeństwo dla majowego dzieciaczka:)

Ewusia- ja z dziewczynami raz lepiej, raz gorzej. Ala jest ogólnie spokojnym dzieckiem ale bywają gorsze dni. Dziś np. pół dnia wyła z okazji bólu brzuszka. Do tego Ulka też nie w formie i w ostatecznym rozrachunku wymęczył mnie ten dzień strasznie. Ale np. wczoraj było całkiem fajnie. Poszłyśmy sobie we 3 na plac zabaw- młodsza spała w chuście a starsza szalała. Sporo pomaga mi mąż bo jak np. karmię Alę to on zajmuje się Ulą bo ja nie wszytsko jestem wtedy w stanie z nią zrobić. Najgorzej jak nie ma pogody tak jak dziś.
017.jpg

Załączniki

• 017.jpg
    017.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Katasza Maecelek już oddycha sam:) Mały rozbójnik tak ich tam ćwiczy, że kazali mu smoczka kupić:) No i załapał ssanie smoczka od razu:)
Ninko wszystkiego najlepszego:*****

Witajcie dziewczyny!
Jestem majowka 2012 (moze niektore z Was pamietaja mnie z tamtego watku :) ) wiec wspolnie z mezem stwierdzilismy, ze pora na rodzenstwo dla naszej dwuletniej Nadii (jak ten czas leci!) Tym bardziej, ze Nadia z ogromna radoscia reaguje na inne dzieci, szczegolnie te malutkie, widac ze bedzie kochana starsza siostra! Czesto kiedy widzi wozek z jakas dzidzia - koniecznie chce powozic malucha (niewazne ze nie znamy jego rodzicow :-)) Tak wiec od zeszlego miesiaca zaczelismy starania o maluszka, niebawem termin @ wiec czekam z niecierpliwoscia ;)

Wybaczcie za brak polskich znakow, ale mam jakis problem z laptopem.

Pozdrawiam cieplo!

Annte, Ewusia1986 mega gratulacje!!! Nudnej i spokojnej ciąży życzymy!!!

Paulinka, Marcelek jest cudny!!! Wszystkiego najlepszego i gratulacje!

Katasza, jakbym widziała moje łobuzy- też zawsze razem na macie;-) świetnie razem wyglądają Twoje dziewczynki:-)

HolyKate, owocnych starań:tak:

Nie zaglądałam tutaj kilka dni, a tu widzę ile się zadziało. U nas wszystko dobrze, dzieci zdrowe, rosną sobie. Jestem szczęśliwa:-). Forum BB coś umarło, a ja na FB nie wiem, jak was odnaleźć? Może ktoś pomóc?

Edit:
Moje łobuzy :
14.04.2014 ss (6).jpg

Załączniki

• 14.04.2014 ss (6).jpg
    14.04.2014 ss (6).jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Dziekuje slicznie! Mam dziwne smaki,np dzisiaj dokonczylam tosta Nadii z dzemem brzoskwioniowym i przegryzalam go ogorkiem kiszonym, dopiero maz mi zwrocil uwage co ja robie, haha! Ciekawe, bo @ wypada okolo 8 maja, czyli tuz tuz, a zadnych objawow nadchodzacego okresu nie mam, i oby sie nie pojawil przez najblizsze kilka(nascie) miesiecy! :)

kochane te Twoje lobuzy, uroczy widok :)!

Ostatnia edycja:
HolyKate trzymam kciuki :)))

Agasim, Maluszki cudne ! :)

A ja czekam na wizytę... dopiero na 22 maja umówiona :( aa i doszła dodatkowo zmiana stanowiska w pracy - z referenta ds zamówień publicznych stałam się referentem w dziale kontraktowania :) znacznie spokojniej i mniej stresów. Pozostało jeszcze tylko w niedługiej przyszłości podzielić się nowiną z Dyrekcją :))

u mnie 2 dni po terminie @ - jutro rano robie test, mam jakies wewnetrzne przeczucie ( tak jak przy pierwszej ciazy) ze zobacze dwie kreseczki, ale nie nastawiam sie, w koncu to dopiero pierwszy cykl staran :)

I co tu tak cicho? :blink:

reklama
Do góry