Ewusia- ja z dziewczynami raz lepiej, raz gorzej. Ala jest ogólnie spokojnym dzieckiem ale bywają gorsze dni. Dziś np. pół dnia wyła z okazji bólu brzuszka. Do tego Ulka też nie w formie i w ostatecznym rozrachunku wymęczył mnie ten dzień strasznie. Ale np. wczoraj było całkiem fajnie. Poszłyśmy sobie we 3 na plac zabaw- młodsza spała w chuście a starsza szalała. Sporo pomaga mi mąż bo jak np. karmię Alę to on zajmuje się Ulą bo ja nie wszytsko jestem wtedy w stanie z nią zrobić. Najgorzej jak nie ma pogody tak jak dziś.
reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Katasza Maecelek już oddycha sam Mały rozbójnik tak ich tam ćwiczy, że kazali mu smoczka kupić No i załapał ssanie smoczka od razu
Ninko wszystkiego najlepszego:*****
Ninko wszystkiego najlepszego:*****
HolyKate
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny!
Jestem majowka 2012 (moze niektore z Was pamietaja mnie z tamtego watku ) wiec wspolnie z mezem stwierdzilismy, ze pora na rodzenstwo dla naszej dwuletniej Nadii (jak ten czas leci!) Tym bardziej, ze Nadia z ogromna radoscia reaguje na inne dzieci, szczegolnie te malutkie, widac ze bedzie kochana starsza siostra! Czesto kiedy widzi wozek z jakas dzidzia - koniecznie chce powozic malucha (niewazne ze nie znamy jego rodzicow :-)) Tak wiec od zeszlego miesiaca zaczelismy starania o maluszka, niebawem termin @ wiec czekam z niecierpliwoscia
Wybaczcie za brak polskich znakow, ale mam jakis problem z laptopem.
Pozdrawiam cieplo!
Jestem majowka 2012 (moze niektore z Was pamietaja mnie z tamtego watku ) wiec wspolnie z mezem stwierdzilismy, ze pora na rodzenstwo dla naszej dwuletniej Nadii (jak ten czas leci!) Tym bardziej, ze Nadia z ogromna radoscia reaguje na inne dzieci, szczegolnie te malutkie, widac ze bedzie kochana starsza siostra! Czesto kiedy widzi wozek z jakas dzidzia - koniecznie chce powozic malucha (niewazne ze nie znamy jego rodzicow :-)) Tak wiec od zeszlego miesiaca zaczelismy starania o maluszka, niebawem termin @ wiec czekam z niecierpliwoscia
Wybaczcie za brak polskich znakow, ale mam jakis problem z laptopem.
Pozdrawiam cieplo!
Annte, Ewusia1986 mega gratulacje!!! Nudnej i spokojnej ciąży życzymy!!!
Paulinka, Marcelek jest cudny!!! Wszystkiego najlepszego i gratulacje!
Katasza, jakbym widziała moje łobuzy- też zawsze razem na macie;-) świetnie razem wyglądają Twoje dziewczynki:-)
HolyKate, owocnych starań
Nie zaglądałam tutaj kilka dni, a tu widzę ile się zadziało. U nas wszystko dobrze, dzieci zdrowe, rosną sobie. Jestem szczęśliwa:-). Forum BB coś umarło, a ja na FB nie wiem, jak was odnaleźć? Może ktoś pomóc?
Edit:
Moje łobuzy :
Paulinka, Marcelek jest cudny!!! Wszystkiego najlepszego i gratulacje!
Katasza, jakbym widziała moje łobuzy- też zawsze razem na macie;-) świetnie razem wyglądają Twoje dziewczynki:-)
HolyKate, owocnych starań
Nie zaglądałam tutaj kilka dni, a tu widzę ile się zadziało. U nas wszystko dobrze, dzieci zdrowe, rosną sobie. Jestem szczęśliwa:-). Forum BB coś umarło, a ja na FB nie wiem, jak was odnaleźć? Może ktoś pomóc?
Edit:
Moje łobuzy :
Załączniki
Ostatnia edycja:
HolyKate
Zaciekawiona BB
Dziekuje slicznie! Mam dziwne smaki,np dzisiaj dokonczylam tosta Nadii z dzemem brzoskwioniowym i przegryzalam go ogorkiem kiszonym, dopiero maz mi zwrocil uwage co ja robie, haha! Ciekawe, bo @ wypada okolo 8 maja, czyli tuz tuz, a zadnych objawow nadchodzacego okresu nie mam, i oby sie nie pojawil przez najblizsze kilka(nascie) miesiecy!
kochane te Twoje lobuzy, uroczy widok !
kochane te Twoje lobuzy, uroczy widok !
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Agasim słodkie maluchy
HolyKate Nadia jakie ma fajne włoski Trzymam kciuki za staranka
HolyKate Nadia jakie ma fajne włoski Trzymam kciuki za staranka
Ewusia1986
Fanka BB :)
HolyKate trzymam kciuki ))
Agasim, Maluszki cudne !
A ja czekam na wizytę... dopiero na 22 maja umówiona aa i doszła dodatkowo zmiana stanowiska w pracy - z referenta ds zamówień publicznych stałam się referentem w dziale kontraktowania znacznie spokojniej i mniej stresów. Pozostało jeszcze tylko w niedługiej przyszłości podzielić się nowiną z Dyrekcją )
Agasim, Maluszki cudne !
A ja czekam na wizytę... dopiero na 22 maja umówiona aa i doszła dodatkowo zmiana stanowiska w pracy - z referenta ds zamówień publicznych stałam się referentem w dziale kontraktowania znacznie spokojniej i mniej stresów. Pozostało jeszcze tylko w niedługiej przyszłości podzielić się nowiną z Dyrekcją )
reklama
Podziel się: