reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Tak, ja już od soboty w domku. Ciężko mi dojść do siebie. Po pierwszej cesarce to już śmigałam, a teraz to ciężko do toalety pójść...
Marcelek tak myślę, że jeszcze jakieś 2 tygodnie spędzi w szpitalu... A już tak chciałabym go mieć w domu...
Marcelek tak myślę, że jeszcze jakieś 2 tygodnie spędzi w szpitalu... A już tak chciałabym go mieć w domu...
Ewusia1986
Fanka BB :)
Witam piękne Panie
dawno mnie tu nie było, ale miałam spore zawirowania.
Na początek - Paulinka gratulacje, Kochana ! Niech zdrowo się chowa ) całej reszty postów w wątku nie doczytałam, ale zaraz nadrobię.
A u mnie..? tamten pierwszy test, który wzbudził tak duże nadzieje - jakiś wadliwy. Poszłam do lekarza cała w strachu że z jakiegoś powodu zarodek się nie zagnieździł, a tam okazało się że wszystko jak najbardziej jest ok , więc tylko się starać.
Wczoraj zrobiłam test , dziś rano betę... i wszystko wskazuje na 5 tydzień !!
Do lekarza w przyszłym tygodniu i dopiero wtedy pomyślę o suwaczku, żeby nie zapeszać Póki co cieszymy się z mężem potajemnie, we dwójkę
Kurczę dopiero teraz doczytałam... Annte gratulacje !! trzymam kciuki !!
dawno mnie tu nie było, ale miałam spore zawirowania.
Na początek - Paulinka gratulacje, Kochana ! Niech zdrowo się chowa ) całej reszty postów w wątku nie doczytałam, ale zaraz nadrobię.
A u mnie..? tamten pierwszy test, który wzbudził tak duże nadzieje - jakiś wadliwy. Poszłam do lekarza cała w strachu że z jakiegoś powodu zarodek się nie zagnieździł, a tam okazało się że wszystko jak najbardziej jest ok , więc tylko się starać.
Wczoraj zrobiłam test , dziś rano betę... i wszystko wskazuje na 5 tydzień !!
Do lekarza w przyszłym tygodniu i dopiero wtedy pomyślę o suwaczku, żeby nie zapeszać Póki co cieszymy się z mężem potajemnie, we dwójkę
Kurczę dopiero teraz doczytałam... Annte gratulacje !! trzymam kciuki !!
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ewusia gratuluję super wiadomość
Ewusia1986
Fanka BB :)
Na razie w miarę dobrze poza tym że niemożliwie bolą mnie piersi i ukochana kawa jakoś pomyje przypomina No i trochę śpiąca jestem, ale z tym akurat walczy skutecznie Emilka, bo co zamkną mi się oczy to zaraz jestem przywoływana do porządku a tak poza tym to jestem w trakcie poszukiwania lekarza prowadzącego. Byłam już w sumie zdecydowana na tego co ostatnio, ale jako że teraz pracuję w Szpitalu to chyba będę jednak zdecydowana szukać kogoś, kto jest na tamtejszym oddziale
Katasza a Ty jak ? Jak dziewczynki ?
Katasza a Ty jak ? Jak dziewczynki ?
reklama
Podziel się: