reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młodsze rodzeństwo dla majowego dzieciaczka:)

reklama
Przekazuję dobre wieści z rana :-)

Agasim napisała:

"Hej, wczoraj 8.02 o 21 poprzez cc urodził się mój Dominik :-) waga 3600g długość 57cm. Dostał 10 pkt wszystko dobrze. Pozdrawiam Was serdecznie"

Aga- jeszcze raz serdecznie gratuluję

Agasim- wielkie gr​atulacje!!!! :tak:

witaj.jpg

Załączniki

• witaj.jpg
    witaj.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 27
hej! Dzięki Katasza za przekazanie wieści:-). Dominik urodził się cięciem cesarskim w sobotę 8 lutego. wskazaniem do cięcia okazało się mało wód płodowych, no i stare łożysko, które na usg miejscami było zwapniałe(!!!). Poza tym miałam ten nieszczęsny gbs dodatni. waga 3600g, 57 cm długości. Na szczęście dzięki Bogu nie zaraził się tym gbs-em. Od wczoraj w domku. Docieramy się jeszcze i Beatka też, ale teraz już jestem spokojna. Udało się, wreszcie... Uff! Pozdrawiamy i wszystkiego najlepszego życzymy!

reklama
Do góry