reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
wika nonono ślicznie rośnie ale za duży to on nie jest póki co;-):-D;-) kiedy kolejna wizyta??i na co obstawiasz?chłopiec czy dziewczynka jak czujesz?
ja stawiam że drugi chłopak:-D;-):-)
i Jak Igor reaguje na rosnący brzuszek mamusi?

Aguska, płci jeszcze nie znam... i nie wiem czy chce poznać :-) coraz śmielej marzy mi się niespodzianka.... :-) I ja tez obstawiam drugiego siusiaka:-):-)
Igor w ogóle nie reaguje na razie na brzuszek. Jak się go pytam "gdzie jest dzidzia?" to niby pokazuje na brzuszek... ale pewnie nic z tego nie rozumie....

Wizyta 15 II

Liza, a no zleciałoooooooo
:-D:-D Jak Miki dzisaij???

a ja znowu tylko czytam wiecej napisze jutro, zebranie z rodzicami u malej w przedszkolu powalilo mnie na łopatki po czym znowu popsute auto mnie dobilo

ps. Wika sliczny brzusio

ja przezywam tą tragedię z Madzia jak można ukryć zwłoki własnego dziecka!!!i to był wypadek?dla mnie to nie do pomyślenia!!!!!!ja to bym, ją .........

Wika jak ten czas leci,a brzusio rośnie ;-) Ja też stawiam na chłopaka. A jak ty tak czujesz to na pewno tak będzie, nie spotkałam się jeszcze z sytuacją, żeby mama się myliła :-)
Martusia mam nadzieję, że w końcu będziecie mogli odpocząć od rewelacji. A co na tym zebraniu ?
Edysiek - to fakt. Ktoś nad nami czuwa.
Liz jak Miki ?

Wczoraj odpuściliśmy sobie spacer, bo było -20. Dzisiaj już poszliśmy na króciutki spacer, bo było -16. Wczoraj byłam u przyjaciółki się wyżalić i pomogło :-)

A co do Madzi... Nie wierzę w ten cały wypadek i też uważam, że Rutkowski ratuje jej d***, jak wczoraj widziałam jak podpowiedział jej podczas tego "przesłuchania" co ma mówić to mnie krew zalewała. Jak można ? To nie jest matka. Każda matka dzwoniłaby na pogotowie, pobiegła do sąsiadów, a nie ukrywała ciało. Mam tylko nadzieję, że przed ukryciem jej już nie żyła.

reklama
Do góry