reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Mama Boo ja zumbuję tak ze 3 razy na tydzień, na więcej niestety nie mam czasu, ale też uwielbiam :-) Liza a wiesz, że ja się ostatnio dowiedziałam że jak się robi tę 7 dniową przerwę w pigułkach to może boleć głowa z odstawienia hormonów. I u mnie to się niestety potwierdza, tak po kilku dniach dopada mnie ból głowy, co zwykle mi się nie zdarza :baffled: Martusia zdrówka, oszczędzaj się i nie łykaj za dużo lekarstw, bo teraz masz bejbika w brzuszku ;-) Kokusia ehhh te chłopy :-D No a Madlen rzeczywiście tu dawno nie zagladała, a szkoda bo smutno tutaj bez niej :-( U nas na razie śnieg jeszcze jest, tyle że na drogach się stopił. Na sanki nie da rady iść, ale i tak poszalałyśmy sobie dzisiaj z Angelą na śniegu. Nawet mamy bałwana i to takiego, że stoi na parapecie i zagląda do pokoju Angeli przez okno

Ogłosiłam się jako niania :-)
Zobaczymy co z tego będzie.

Edysiek super bałwan :-) U nas z takim byłoby ciężko, bo mieszkamy na 7-mym piętrze :-D
Martusia jak się czujesz ? Na kiedy masz termin ?
Kokusia jak ci tak dobrze idzie to przyjdź zrobić u moich chłopców porządek :-D Ja nie mogę patrzeć na ten sajgon, ale jak mam tam sprzątać to mnie cholerka bierze... Póki co zamykam drzwi do ich pokoju :-D
A mnie @ skończyła się w sb :-D

Edysiek wiesz co tez pomyślałam ze moze to od odstawienia proszków na te siedem dni? i dlatego chce jutro jechac do gina po tabletki inne jednak ale zaczac brac od piatku to moze mi minie ten ból bo ciagle nietstey powraca :dry: :-(
MamaBoo ja nie zagladam czesto do szafek dzieciaków:-D tam tez pierdzielnik heheheh, a tak to dzis pokoje ogarnelam, bo maz szafke przywiózł dla Hani, dywan dla chlopaków i mialam roboty troszke :-) :tak: a za ciuchy zbiore sie jutro moze... a nie jutro to nie ;P bo gina mam zalatwic :-D hehehehe
U nas napadało sniegu :-)

Mama Boo no ja nie mogę im zamknąć pokoju bo nie maja swojego i niestety muszę się cały czas patrzeć na te ich pierdułki:-p A porządki w szafach to akurat uwielbiam. No i bardzo mi pomogła Natalka bo siedziała i tłumaczyła czego na pewno nie założy.

My dziś też trochę poszalałyśmy na śniegu. Ja głównie z łopatą bo nie podobało mi się teścia odśnieżanie;-) Dziewczyny próbowały zrobić bałwana ale jakiś dziwny ten śnieg i im się nie kleił:-(
Ale szczerze to dla mnie zima mogłaby się już skończyć. Na razie mam luz bo nie muszę nigdzie jeździć ale z przerażeniem myślę o przyszłym poniedziałku. U nas dziś na drodze jest straszna ślizgawka bo drogę odśnieżyli tylko na odwal się

Liza ja za to nie często zaglądam do szafek mężowego, jego ciuchy żyją tam własnym życiem:-D. Chyba bym musiała co dzień układać żeby było jak trzeba.

a ja na @ nadal czekam:dry:

Ostatnia edycja:
kokusia u nas wszystko zyje swoim zyciem :-) moze i moje półki identyczne :-D hehehehe

Kurcze ale sobie zrobilas awatar :-D tak wygladasz naprawde>? ;-) :happy:

Moja głowa.... :-(
:frown:

reklama
co do porządków w szafkach to u nas jest ok staram sie żeby wszystko miało ręce i nogi jak to moja babcia mowi:-D
ale co do pokoju Bartka:dry: wszędzie sa zabawki porozwalane potykam sie o nie codzinnie bo większość przynosi do nas ale muszę to jakoś znosić:-D

Do góry