reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

kokusia u nas wszystko zyje swoim zyciem :-) moze i moje półki identyczne :-D hehehehe

Kurcze ale sobie zrobilas awatar :-D tak wygladasz naprawde>? ;-) :happy:

Moja głowa.... :-(
:frown:

Może nie dokładnie ale coś w tym jest;-) a no i nie noszę okularów bo z moją wadą i tak by nic nie dały:-(
Kurde współczuję Ci tej głowy. Mam nadzieję że nowe tabsy pomogą.

reklama
hehehe to kokusia hardcorowa babka jestes;-)
No ja tez mam nadzieje ze bol glowy mi przejdzie, bo dzis nawet pol dnia dao sie zyc ale teraz ide sie poloze zaraz i oklad zorobie bo nie daje rady niestety... :-(
czemu okulary nic by nie daly?

aguska - Ja sie o zabawki tez zabijam, i sobie pomysl co robi u ciebie jedno dziecko a u mnie jest 3 :-D hehehe no ale nie powiem ganiam ich o sprzatanie i sprzataja :-) ;-)

A temu że ja na lewe oko praktycznie nie widzę (stąd ta szrama w awatarze;-)) I niestety z tym nic nie można zrobić. Mam bliznę na plamce ( prawdopodobnie pozostałość po przebytej toksoplazmozie). Za to drugim okiem widzę świetnie.

Zostawiłam coś na grupie;-)

Wrocilam wlasnie od lekarza szmery na plucach plus angina= ANTYBIOTYK!!! Na szczescie lekarz mnie pocieszyl, ze dumomox nie przechodzi przez lozysko i wody plodowe, oby, oby...

Liza ja jak zaczęłam brać pigułki to tak nie miałam, dopiero od jakiegoś czasu zauważyłam. No a biorę już długo, bo prawie 8 lat. Może jak zmienisz to będzie lepiej. Mi ogólnie moje odpowiadają, to nie zmieniam. A ból głowy da się przeżyć, a to i tak raz w miesiąću bo ogólnie rzadko kiedy boli mnie głowa.

Martusia zdrówka życzę.

U mnie raczej Angela sama po sobie sprząta, choć zdarza się że sprzatam za nią, bo mnie drażni jak coś mi się wala pod nogami ;-)
A porządek w szafie też lubię mieć, jakoś łatwiej mie wtedy wszystko znaleźć. A po za tym raczej nie lubię prasować ciuchów i jak mam ładnie poskładane to nie muszę :-p U męża i u Angeli też ja składam. Choć od czsu do czasu Angela sama sobie układa.

Dzisiaj rano nie mogłam otworzyć samochodu :szok: wszystkie drzwi zamarzły i ani drgnęły :no: Dobrze, że mamy 2 samochód, tyle że najpierw musiałam go sobie oskrobać. Pewnie było ślisko, ale gnałam jak torpeda i udało mi się nie spóźnić. Pewnie nikt by nie zauważył, ale nie lubię się spóźniać. Jak pracuję zdarzyło mi się chyba jeden raz :tak:

hej my po bilansie jest ok tylko mały ma problemy z mowa więc za pół roku mamy stawić sie na kontrol
ma 89cm i 12,700 kg waży jak to pielęgniarka uznał przeciętniaczek mieści sie w normie ;-)

reklama
nie wierze ze takie tu pustki:szok:

u mnie dalej choroba, w dodatku coś moją mamusię bierze, własnie postawiłam jej bańki

Do góry