reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Kocham_w witaj!
Mama Boo to fajnie, że tak długo pospał, najwyraźniej potrzeba mu treściwego jedzonka :-)
Liza, Aguska współczuję @

Ja czekam aż Angela zje kolację i wygonię ją spać. Normalnie o tej porze już dawno by spała, ale że są ferie to jej trochę odpuściłam ;-) a co tam :-D
Dzisiaj u nas tyle śniegu napadało :szok::-), normalnie w godzinę chyba z 10 cm. Super, jak sie nie stopi to jutro pójdziemy na sanki :happy2:

reklama
Witajcie!
U nas rowniez po imprezce urodzinowej.
Jak sie ogarne, to foty wrzuce!
Musze kompa uporzadkowac, bo w srode musimy Na Foto matki przytargac lampki.
bedziemy uczyc sie PhotoScape!
Dobranoc!

Julita nic nie dostałam :-(
Martusia ciesz się, że nie dostaniesz @ :-) A ze spaniem... wszystko da się przeżyć, sama wiesz, że ciężkie chwile wynagradza uśmiech dziecka.
Kocham_w - nawet nie mów... nam w tym roku mija 5 lat :szok:

My mieliśmy wczoraj Jasełka i Dzień Babci i Dziadka. Prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam :tak::-) Oczywiście teściowa szybko, szybko po występie nie poszła z nami na poczęstunek do sali Oskara tylko poleciała na "Julię" czy jakiś inny chłam (nie urażając nikogo...). 4 marca mamy chrzciny i też pewnie będzie się wielce spieszyła :szok::no::wściekła/y:

Ej, ja wiedziałam, że cykle miesiączkowe kobiet lubią się regulować tak, że mają w podobnym czasie, ale że na forum też ? :-D

Uzależniłam się.
Od zumby :-D
3 dni pod rząd ćwiczę i już zasysam kolejne płyty z ćwiczeniami ;-)

Hejka

MamaBoo wszytsko mozliwe :-D fajna babcia nie ma co... :eek:

Ja przez @ nie umieram, tylko przez ból głowy... strasznie mnie złapało- migrena chyba :no: wrrrrr....

Hejka. Wróciłyśmy już do domku. Od wczoraj ogarniam sajgon, który mężowy zrobił jak nas nie było, i końca nie widać:no: Czy faceci zawsze muszą tak bałaganić? Nawet naczyń do zmywarki mu się nie chciało wstawiać:angry:

Liza, Aguśka współczuję @. Moja też się zbliża wielkimi krokami, dzięki temu mogliśmy wczoraj z mężowym trochę poszaleć:-p;-):-D

Mama Boo wrr uwielbiam takie babcie. Moja mama też nie lepsza. Kiedyś jej chciałam dziewczyny podrzucić i jechać z M w delegację nad morze. To mi powiedziała że nie może bo kto się krowami zajmie. A jak jechać na weekend do mojej siostry do Warszawy to mogła i krowy z głodu nie pomarły bo sąsiad przychodził do nich.

Aguska spóźnione STO LAT dla Bartusia :*

Asienka dla Ksawka również STO LAT bo widzę że też przegapiłam.

Ostatnia edycja:
eh wspolczuje takich Babc

wszystkim obolalym i z @ zycze poprawy samopoczucia

kokusia co do balaganu i facetow to sie zgodze heh chociaz zdarzaja sie wyjatki ale to tylko potwierdza regule

a ja juz wiem czemu mnie wczoraj tak brzuch bolal, dzis mam mega sr..... nawet mam problem zeby do wc dobiec zaaplikowalam sobie wegiel, siedze i zdycham do tego katar, kaszel i bol gardla :rofl2: nawet do pracy dzis nie poszlam

reklama
kokusia to ja mam Bartusia:-D:-D:-D;-)dzięki:-D

Czyli ja podwójne urodzinki przespałam:zawstydzona/y: Już się poprawiłam:tak:

eh wspolczuje takich Babc

wszystkim obolalym i z @ zycze poprawy samopoczucia

kokusia co do balaganu i facetow to sie zgodze heh chociaz zdarzaja sie wyjatki ale to tylko potwierdza regule

a ja juz wiem czemu mnie wczoraj tak brzuch bolal, dzis mam mega sr..... nawet mam problem zeby do wc dobiec zaaplikowalam sobie wegiel, siedze i zdycham do tego katar, kaszel i bol gardla :rofl2: nawet do pracy dzis nie poszlam
Martusia to nie dobrze że Cie dopadło. Nie zapomnij dużo pić bo w Twoim stanie nie wolno się odwodnić. I oby Cię szybko puściło.

A ja dziś zrobiłam porządek w dziewczyn szafach bo trochę ubrań od cioci dostały i trzeba było zrobić na nie miejsce. A teraz siedzę obżarta jak bąk. Na obiad dziś mieliśmy frytki, nagetsy z kurczaka i surówkę z kapusty:-p

Czy mi się wydaje czy dawno Madlen nie zaglądała:confused:

Do góry